Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek a pieniądze czyli

Polecane posty

Gość gość

Jedno pytanie.Ponieważ wiele tu męskich głosów ,bardzo nawet wiele, wyrzucajacych kobietom to,że każda chce bogatego faceta,mam pytanie .Ile naprawdę zarabiacie panowie i ile macie lat. Może przesadzacie?Może wasze zarobki są w porządku tylko powód braku partnerki jest inny? Nie wierze że dochodzi do sytuacji ,gdzie kobieta mówi wam:wiesz co ,jak dla mnie twoje 3000 to za mało,więc nie możemy być razem. To jak to jest z tymi kwotami? Podszywy z góry wypad.Naprawdę mnie interesuje ile trzeba zarabiać aby zostać skreślonym przez kobietę?

Gość gość
renta okolo 7 stow ,jestem skreslony;(;)

Gość gość
To współczuje.To jest stanu zdrowia :( Zdrowie jest najważniejsze.Trzymaj się.

Gość gość
Mam niecale 10, nie narzekam na nadmiar powodzenia.

Gość gość
jak na razie ze zdrowiem wszytsko w porzadku ale nadal biore leki ,czyli mozna powiedziec ,ze jestem testerem lekow za rente;)

Gość gość
15:20 powodzenie powodzeniem,ale nie brakuje ci tej jedynej? Wolalabym jednego stałego niż 10 przypadkowych:(

Gość gość
Jak to testerem?Nie czaje.

Gość gość
Tak sie zlozylo, ze ta ktora chcialem wyszla za innego, notabene jeszcze lepiej zarabiajacego.

Gość Taki_jeden_964
ja jestem skreślony bo mieszkam z rodzicami, zarabiam w miarę, dla kobiet tutaj pewnie za mało, ale wiesz... mam to w "czterech literach" :D Lepiej być szczęśliwym samemu niż ze złą kobietą.

Gość gość
Można też być szczęśliwym z dobra kobieta.

Gość gość
po prosytu biore leki ,ktore malo osob bierze i informuje o skutkach ubocznych ,ktorych w ogole prawie nie mam(cale szczescie),a w zamian dostaje rencine i nie musze pracowac;)

Gość gość
Ja bym się bała.

Gość Taki_jeden_964
Można też być szczęśliwym z dobra kobieta. xxxxx soory, ale osoby, które tutaj wyzywają innych np. za to że mieszka z rodzicami, choć w gruncie może być dobrym człowiekiem, pracującym ciężko... to dla mnie nie są dobre kobiety. Od takich wolę się trzymać z daleka. I nawet jakbym kiedyś sam zamieszkał nadal nie chciałbym mieć z nimi nic wspólnego.

Gość gość
Ojej.A ile mężczyzn wyzywa tu kobiety,że są np grube,brzydkie,albo,że po 30stce są już odpadami i nikt ich nie zechce.Ja się nie przejmuje takimi ludźmi.

Gość Taki_jeden_964
Ojej.A ile mężczyzn wyzywa tu kobiety xxxx Ja nie. Nawet staję wtedy po waszej stronie.

Gość gość
sami beda mieli te 30 40 nczy 50 lat i zmienia danie raczej,chyba ze nie to nie wiem

Gość Ojojojojojoj
Ale popatrzcie jak trudno o trafienie na "właściwego człowieka". Takie czasy,czy zawsze tak było? Bo wiązać się z kimś z rozsądku,na siłę bo to już czas albo że strachu przed samotnoscia-wydaje mi się,że to prędzej czy później się rozpadnie.

Gość gość
juz chyba lepiej zyc samemu niz wiazac sie z osoba ,ktora sie nie kocha ,tak mysle

Gość Ojojojojojoj
Ja też.

Gość gość
Kwestia złożona, bo liczy się też ile partnerka zarabia a także...hmmm...ile jest warta na rynku ;) niestety. uśredniając, mam jakieś 5 miesięcznie, zero kredytów, własne mieszkanie, dwa samochody. za mało, jak się okazało ;) oczywiście nie było to powiedziane wprost, ale taki był powód. aha, zarabiała tak samo, młodsza ode mnie, ładna i zgrabna.

Gość gość
dodam jeszcze, że mi nasze wspólne zarobki absolutnie wystarczały do realizacji planów i normalnego życia. ona chciała więcej i więcej...baby dziś powariowały

Gość Heniuś
"jak dla mnie twoje 3000 to za mało" - znajomego dziewczyna zostawiła choć tyle właśnie zarabiał - ale jego zamiennik, jakiś spawacz zarabiał 6000. Inny znajomy, elektryk, zarabiał 4500 a żona go rzuciła dla jakiegoś kurdupla mieszkającego z mamusią bo jej wkręcił, że jest biznesmenem :) Warto też zauważyć, że baba potrzebuje hajsu tylko do związku partnerskiego - a facet do każdego typu związku. Przy 99% relacji damsko-męskich hajs to absolutna podstawa, różne cizie i d**encje ostro się łaszą gdy widzą, jak szeleścisz banknotami. Jak widzę facetów, którzy pierwsze co robią to pytają "po ile to a tamto" to już wiem, że na 99% żadnego towaru dziś nie obrócą :) Kiedyś usłyszałem, jak jakaś wydziergana menelka by chciała, żeby jej mąż zarabiał 3000 (sama oczywiście jak typowa baba - dwie lewe ręce to roboty) - zatem proponuję to przyjąć jako minimum, które wystarczy by posunąć jakiegoś kaszalota a potem im ładniejsza i młodsza tym oczywiście stawka coraz bardziej rośnie. Proponuję też przyjrzeć się paru znanym przypadkom - np. ta co zaginęła, Iwona W. - 19 lat, uroda moim zdaniem mocno poniżej przeciętnej a jej koledzy z imprez to byli: kierownik, syn biznesmena i tak dalej. W mieście na 2 młode dziewczyny przypada 3 facetów - w dodatku z tych dziewczyn większość do niczego się nie nadaje, więc o te parę sztuk wartych wsadzenia toczy się zawzięta walka i tylko najlepsi mogą wygrać. I nie myślcie sobie, że hajs wystarczy - trzeba jeszcze coś sobą reprezentować. Niestety czasy dla facetów takie a nie inne, więc nic dziwnego, że coraz więcej z nich ma wyj****e na baby, zaręczyny itp. Baby mają te same prawa co faceci a za to od wuja przywilejów, umocowanych w prawie bądź w kulturze - przez to one mają wysokie wymagania a faceci niewielkie możliwości :)