Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia9i3

Chłopak i jego przyjaciel

Polecane posty

Hej. Nigdy nie korzystałam z takiej formy pomocy, ale postanowiłam spróbować, bo nie wiem co robić. Mój chłopak, z którym jestem 5 lat, ciągle spędza czas ze swoim kolegą. Nie pisze do mnie, nei dzwoni, nie przyjeżdża. Obaj maja motor i teraz w okresie letnim często wieczorami jeżdżą. Gdy nie ma pogody na jazdę też siedzą razem, gdy ja do niego przyjeżdżam to tez zaraz dzwoni ten kolega albo on do niego i siedzimy we 3. Strasznie jest mi przykro z tego powodu. Prośby i rozmowy nie pomagają, bo jeszcze się drze na mnie, że się czepiam i że on m prawo mieć kolegów. Wszystko ok, ale są jakieś granice. ja siedzę ciągle sama bo on dnia nie może wytrzymać bez kolegi? Najgorsza, że w sierpniu wybieramy się nad morze ze znajomymi i ten kolega też jedzie...już raz był taki wyjazd, gdzie dookoła same pary, ten kolega i czułam się jak piąte koło u wozu. Rozmowy nie pomagają, obrażanie się też nie, bo i tak ma mnie w d***e i robi sobie swoje, a tym czy jestem zła czy nie się nie przejmuje...Zostawić go po 5 latach? trochę szkoda....ale nie wiem...Liczę na jakiekolwiek rady :/

Gość gość
Nie liczyłbym na jakąkolwiek poprawę sytuacji. Ale decyzja należy do Ciebie.

Gość gość
Zostawić go po 5 latach? trochę szkoda. xxx on zostawił cię już dawno i wcale nie jest mu szkoda a ty się pchasz do niego jak świnia trochę honoru głupia dziewucho!

Gość gość
Tez tak mialam z moim byłym, a na dodatek ten jego przyjaciel chyba był zazdrosny, ze zabieram mu jego.. i ciagle robil wszystko zeby nas rozdzielić, poniekąd mu sie udało.

Gość gość
Ona sie nie pcha! Tylko jego przyjaciel sie pcha w związek ! Może zaproponuj swojemu 3trojkąt:-D skoro twój partner dzieli się czasem, wyjazdem:-) to zaproponuj by zamieszkal jeszcze z wami i z wami spał w łóżku:-) mądry chłopak by to zrozumiał, jesli głupi daj sobie spokój i nie marnuj więcej czasu.