Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki telefon ? Kto doradzi ? Bardzo wazne.

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś to byłam obcykana, za czasów zwyklych telefonow, mam zwykła nokie 206. :O Nie ogarniam w ogóle smartfonów, ale czas najwyzszy sie przerzucic. Doradzicie mi ?? Dysponuję kwotą do 700 zł Mam tylko 3 wymagania. -Żeby miał nie wiecej niż 4.5 cala bo nie wiem gdzie mialabym nosic cegłówkę większą. - Żeby miał DIODE POWIADOMIEŃ - Najlepiej zeby miał LTE. ( chociaz w sumie nie wiem o co w tym do konca chodzi :D ale skoro to już teraz takie niezbędne to niech ma zebym nie musiala zaraz znowu kupować nowego ) I kolejne pytanie : Myslalam nad uzywanym iphone 4 - jest malutki, ale nie wiem czy to juz nie przezytek ?? 5 za drogi niestety.

Gość gość
ja mam i iphone 4 i 5 a iphone 4 wole jest super naprawde polecam i warto- w dzisiejszych czasach warto miec iphona dopiero zobaczysz jak kupisz jaki fajny jest i ile mozna z nim zrobic nawet filmy na tym ogladac- polecam iphone 4 w kolorze czarnym bo bialy sie brudzi i na czarym tle lepiej wszystko wyglada a to ja w tym filmiku z usa 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
ktos jeszcze?

Gość gość
Halo czy nikt nie moglby z autopsji powidzieć, albo sie zna ? :)

Gość gość
samsung ace4 ale nie wiem czy ma diode ?

Gość gość
ace4 nie ma diody. Mysle nad samsung galaxy A3.

Gość gość
to już lepiej weź ipona 4s czarnego :) mam i jestem bardzo zadowolona, choć po 1,5 roku użytkowania nieco mi się znudził i czaję się na 6- tkę :p jak najbardziej spełni Twoje oczekiwania, system iOS jest bardzo prosty w użytkowaniu, jest pełno ochraniaczy na niego, jednakze iTunes to dla mnie czarna magia. PS- nie wiem czy wiesz, ale lepiej napisać- 4s to lekkie rozszerzenie 4ki. wyglad mają ten sam, wielkosć ta sama.

Gość gość
No tak ale 4s nigdzie nie ma w takiej cenie, a jak są to jakies wybrakowane. Znalazłam u mnie w miescie 4 za 600 zł. A powiedzcie co z tym samsung galaxy A3 , miał ktos z Was ? Podoba mi sie bo jest cienki.

Gość gość
A3 ? a nie lepiej s4 mini ???

Gość gość
Z tym iPhone 6 to trochę przepłaciłaś. Obserwuję ceny przed zakupem i w ispot spadła o 500pln. Jeżeli ktoś chce mieć telefon na dłużej, to lepiej kupić lepszą markę.

Gość gość
Musi byc android? Jesli nie kup lumie 640. Solidny tel bez fajerwerkow. Ale nie ma diody:). A3 to dobry wybor,ale tez bez diody. W sumie nie kojarze smartfona z dioda powiadomien,ale tez nie zwracam na to uwagi. A htc? 620 jest spoko do tej ceny.a ze wszystkich wymienionych polecam iphone:)

Gość gość
Opłaca się kupić smartfona Siswoo c50 Longbow. Mam w kolorze czarnym. Telefon służy mi dodatkowo do sterowania telewizorem, radiem, klimatyzacją i kilkoma innymi urządzeniami. Ma wbudowany standard IR i dedykowane aplikacje. Bateria 3000 mAh, trzyma długo. W cenie 649 złotych masz smartfona w sklepie dmtrade.pl. Dlatego polecam ci sklep, bo od razu masz serwis w Polsce i bez problemu uwzględniają gwarancję.

Gość gość
wejdź sobie na komórkomat i zobacz oferty operatorów