Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jan2

jak schudnąć przy siedzącej pracy??

Polecane posty

moja praca polega na siedzeniu przy komputerze i mam mało czasu na sport i najważniejsze nie jem dużo a waga nie spada

Gość gość
tez mam siedząca prace i tez próbuje schudnac od lutego udało mi sie zrzucic 6 kg, mało wiem ale jednak cos. odstawiłem słodycze i ćwicze codziennie po 60 min taki trening insanity, mozesz poszukac na necie wideo i poprostu powtarzasz cwiczenia z filmu

dziękuję bardzo za podpowiedź, muszę coś zrobić bo się powoli już wkurzam:) trochę samozaparcia i się da, pozdrawiam

Gość Wandalik
Mam to samo, do tego jadam nieregularnie. Ostatnio zaczęłam biegać i coraz bardziej mi się to podoba, zaczęłam nawet gromadzić potrzebny do tego asortyment, chociażby taki pulsometr: http://www.dobiegania.pl/elektronika-do-biegania-pulsometry-zegarki-polar-loop-monitor-aktywnosci-niebieski-p-10621.html ;) chcąc poprawić swoją wydolność lub schudnąć, łatwa w obsłudze funkcja Energy Pointer pokaże Ci, co jest głównym efektem treningu.

Gość gość
Nie jadać po 18 i dużo się ruszać, ja schudłam 6 kg.

Gość gość
Ja polecam HIPNOZĘ NA ODCHUDZANIE http://hipnosencja.pl/ bardzo skuteczne - schudłem tak przy pracy siedzącej 3 kilo w ciągu miesiąca :)

Gość gość
powiem Ci co ja robię. A mam 36 lat, więc metabolizm już spowolnił. Po pierwsze do pracy jeżdżę rowerem albo chodzę na piechotę (mam 3,5 km). Cały rok; autem jadę tylko jak leje deszcz. Jak pada śnieg, jest mróz, mży to chodzę piechotą a nie jadę rowerem. Ale chodzę. Taki szybki spacer dwa razy dziennie to bardzo dużo (rowerem jadę 12-13 minut, piechotą 30). I po drugie i bardzo ważne; nie da się schudnąć jedząc mało i rzadko, paradoksalnie wtedy człowiek tyje i jest niedożywiony jednocześnie. Ja jem posiłki co 2,5-3 godziny. Jem również poźno wieczorem, jem dużo słodyczy, ale regularne posiłki i owoce i warzywa to jest klucz. Mam BMI 21,6 Żadnych ćwiczeń ani diet nie stosuję bo mi się nie chce. A jeszcze jedno; jem śniadanie. Do pół godziny po obudzeniu się. Nawet jak mam 1. zmianę, to przed wyjściem z domu jem o 6 śniadanie (zazwyczaj płatki jaglano-owsiano-żytnie z jabłkiem i bananem, albo czekoladą i bananem, albo innymi owocami)

rówież jak Ty mam siedzącą pracę, długo czytałam nt opinie różnych supementacji gdy dieta sama w sobie nie dawała nic. ćwiczeń dużo nie wykonuję. obecnie dieta + belight + długie spacery dały wynik praiwe 8 kg w miesiąc. uważam żę to dobry wynik :-)