Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam takie kompleksy, że aż mi kurde samej siebie żal

Polecane posty

Gość gość

Bo zawsze będe bojkotować własne szczęście, analizować na swoją niekorzyść i ogolnie bać się wszystkiego. I żeby to jeszcze był tylko wygląd to dobra mogłabym sobie zrobić mocny makijaż- z każdej można zrobić laskę, ubrać się, założyć obcasy, schudnąć do rozmiaru patyczka, ale to jest zbyt głęboko. Chodzi o brak wiedzy, inteligencji, życia, brak ogarnięcia życiowego, doświadczenia, wspomnień.. Wszystkiego. Do tego stopnia wstydzę się tego, że mogę wyjśc na głupią, że czegoś nie będe wiedziała, że boję się ładniej ubrać, ładniej wyglądać. Boje się, że kogoś rozczaruje jak ktoś pozna mnie bliżej. A w środku mnie pustka. Nie wiem jak mam się z tego wygrzebać

Gość gość
Dlaczego uważasz się za głupia i mało inteligentna? Co to znaczy brak wspomnień i doświadczenia życiowego?

Gość gość
Bo jestem głupia i mało inteligentna. W ogóle nie umiem myśleć. Tępota. Brak wspomnień- mam na myśli, że przez ostatnie 5 lat nic nie robie, nic sie nie zmienia, ciągle siedze wdomu, miałam depresje i ogólnie nie mam żadnych wspomnień, przeżyć o których mogłabym opowiadać. Brak doświadczenia - nie mam doświadczenia w niczym, nic nie potrafię, nie wychodze do ludzi, w ogóle tak naprawde to nawet nie wiem czego nie wiem co mnie przeraża najbardziej. I dobra jestem wdzieczna, że mam dach nad głową, że mam jedzenie i wodę. I wiem, że inni mają gorzej i tak dalej.. ale kurde nie lubię siebie. I wiem, że marnuje życie na kompleksy, ale nie umiem się pozbyć tej myśli, że jestem nikogo nie warta. Jak dochodzi do poznania kogokolwiek to mam ochote na wstępie powiedzieć " Z góry przepraszam, ale na pewno cie rozczaruje więc nie spodziewaj się po mnie zbyt wiele"

Gość gość
Chodzisz na jakąś terapię?

Gość gość
Nie chodzę