Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cleopatka20

Anal

Polecane posty

Gość Cleopatka20

Przepraszam jeżeli taki temat już był ale ja osobiście nie mogę nic takiego znaleźć. Mianowicie jak zasugerowac facetowi anal bo z tego co widzę to są tylko porady dla panów jak sugerować natomiast jak ma zrobić to kobieta. Z góry dziękuję za odp. p.s. nie będę wdawać się w dyskusje nie na temat ;)

lol, logiczne że jak same porady są dla facetów to lasce wystarczy że powie facetowi i będzie w niebo wzięty

Gość Cleopatka20
No właśnie o to chodzi ze nie chce tak o powiedzieć bo nie wiem jak zareaguje i nie chce żebyśmy się później oboje czuli zazenowani jak nie bd tego chciał wole jakoś dyskretnie zasugerowac żeby wiedział o co mi chodzi i jeżeli będzie chciał to to zrobimy..

Gość gość
zapytaj partnera co o tym myśli, nie, że chcesz tylko jakie ma zdanie na ten temat, jak będzie miał bardzo złe zdanie o seksie analnym to lepiej jest milczeć

Gość Cleopatka20
Może wyda się to dość dziwne ale my nie gadamy o seksie ew. podczas niego w czasie przerwy zarzucamy co można spróbować a jak narzuce temat analu a jemu bd nie po nosie cała atmosfera pójdzie w cholerę. Na ogół nasze rozmowy sprowadzają sie albo do moich gier albo do jego mechaniki wiec ani w 5 ani w 10 ;/

Gość gość
Jak masz jakiś wibrator, to w trakcie zabawy zacznij go wkładać w dupkę, jak tego nie zrozumie to kompletny idiota ;)