Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolettkka

Jednak spory fiut u faceta to PODSTAWA. nie ma co się oszukiwać...

Polecane posty

Gość gość
W Polsce norma sredniaka to raczej 12-13 cm wieksc takie ma. Nawet kiedys w tym temacie wypowiadala sie prostytutka i mowila ze polscy Panowie nie maja czym sie pochwalic w spodniach. Wiec jak sie trafi na porzade miecho w spodniach to naprawde jest wydarzenie.

Gość gość
Ja mam na 20 cm i duże jaką tak więc mam co pokazac

Gość gość
Ja mam na 20 cm i duże jaja tak więc mam się czym pochwalic wiele dziewczyn które chciały żebym im pokazał nawet jedna narzeczona tak mowily

Gość gaska balbinka
duża wyobraźnia wg mnie ważniejsza 😠

Gość gość
W jakim sensie?

Gość gość
Jeżeli masz na mysli ze balbinko ściemniam to tak nie jest

Gość gość
powiedzmy że zrobię sobie fiuta, ale ty nie powiększysz piersi więc po grzyba mi to ?

Gość rozpustna Be
To poka te 20 cm :classic_cool:

Gość gaska balbinka
W takim, że zamiast nadziać mnie na wielkiego k****a myśląc, że to sprawę załatwi wolę żeby jego właściciel mną się trochę pobawił. Do tego trzeba mieć jednak trochę drygu :)

Gość gość
Dać ci numer

Gość gaska balbinka
wiem, że nie ściemniasz i wiem zaraz nam to udowodnisz ;) dziewczyny, siadamy w pierwszej grzędzie 😴 ziarno raz, proszę :classic_cool:

Gość gość
Ja bym się na pewno pozbawił nim z toba

Gość gość
Chętnym paniom zostawię numer I im pokaze

Gość gaska balbinka
wierze, że było by bosko ale niestety mam serce zajęte przez takiego jednego co mi dobrze ziarnem rzuca a ja wszystko łykam jak prawdziwa gąska ;) miłego dnia 🖐️

Gość gość
Balbinko dbać ci numer to ci pokaze

Gość gaska balbinka
nie trzeba Kotku, 2 h temu widziałam ;)

Gość gość
Aha szkoda kotku pozdrawiam Cię balbinko

Gość prawik26
gośćktos 2015.07.10 A ja mam 14 czy 15cm- i jakos nigdy do glowy nie prxyszlo mi ze mam malegooczko.gif te kompleksy to chyba maja wszyscy faceci ktorzy nie umieja zagadac czy poderwac dziewczyny i tym sobie tlumacza swoje problemy hehe. Mialem sporo partnerek i tez zadna nie narzekala. I wg mnie licza sie umiejetnosci faceta a nie puste centymetry. Oczywiscie kazda kobieta jest inna, kazda pochwa jest inna. Jedna ciasna druga luzna i gleboka wiec niektore z pewnoscia potrzebuja kawał q**sa. Ale to tylko niewielki procent.usmiech.gif Pozdrawiam wszystkich zakompleksionych x 15-16 to nie jest mały więc o czym ty piszesz, przeciętna kobieta włoży sobie dildo maksymalnie na 17cm, pochwy są bardzo do siebie podobne u wszystkich kobiet w stosunku do różnic w penisach, jak ktoś ma naprawdę małego czyli 11cm to wtedy widać że nie liczą się tylko umiejętności, a przecież 6 na 1000 mężczyzn ma mikropenisa czyli poniżej 7cm i muszą jakoś żyć podejrzewam też wcale nie wszyscy są samotnymi prawikami https://en.wikipedia.org/wiki/Micropenis

Gość halllucinex
Wiolettkka 2015.07.09 Jedyne co moge poradzic w tej sytuacji, to seks z koniem. Spory fiut u twojego faceta bedzie wowczas nic nie wartą namiastką penisa.

Gość gość
Mam wacka 17 cm i dosc gruby, ale jak mi sie czasem trafi baba-wiadro to daje se z taka od razu spokuj, szkoda fatygi moje panie. Tak więc kobiety pamietajcie, z takimi rozklapichami jak czasem macie to radze do nas nie startowac, bo to zadna dla nas przyjemnosc wkladac w czarna dziure bez granic. Reasumujac moj maly wywod - jednak ciasna cipka to u kobiety podstawa i nie ma sie co oszukiwac że rozklapichy sa fajne. Łatwo tez poznac na forum właścicielkę rozklapichy - zawsze takie piszą, że zadowala ich tylko duży.

Gość gość
gaska balbinka = DUCH CAFE :O

Gość gość         ona
hehe zleciało się stado posiadaczy mikrusków i prawią swoje mądrości, zaczynają wymysły o rozklapiochę itp wybaczcie drodzy panowie, ale z małymi szabelkami nie macie co wojować, 🖐️ ja nie mówie tu o końskich rozmiarach 20+ którymi się jarają amatorki murzynów ale o takim 16-18 porządnym bo z 10-12 to nie macie co startować ihihihihihi :D

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)

Gość gość
Kiedyś byłem z żona na naturystycznej plaży za granicą. Tam widzieliśmy naprawdę wielkie pały. Panie od takich panów paradowały dumne z posiadania takiego faceta. Parę takich sztuk, raczej żadkość. To muszą być twardzielki stwierdziła moja żona. Dużo było facetów z takimi mikrusami a nawet niektórzy z takimi typu 2-3 cm bez wzwodu. Żona stwierdziła, że bardzo współczuje ich żonom.

Gość gość
Rzadko pisze się przez rz to po pierwsze po drugie czasami ten 3 cm w zwisie może mieć 13 we wzwodzie po trzecie autor tematu to jakiś prosty chłopaczyna,a po czwarte wielkość jest ważna ale nienajwazniejsza

Gość gość
najgorzej jak ludzie nie znają anatomii czlowieka i myślą ze te małe nawet jak staną są małe a te duże w zwisie rosną niewiadomo ile a tak niestety nie jest często te male w zwisie są większe albo takie same jak staną od tych dużych

Gość gość
Moj potrafi zmaleć na zimnie do 5cm ale jal stanie ma 14 z kolei moj kumpel w zwisie ma 12cm ale jak stanie ma tyle co mój więc nie ma co patrzeć na to co facet ma w zwisie

Gość gość
moj zmarznięty albo po wysiłku kurczy się dosłownie do 2-3 cm, ale 'na pełnym gazie' ma 13 cm i jest naprawdę gruby. żadna z moich partnerek nie narzekała - ostatnia wręcz uwielbiała przychodzić do łazienki kiedy myłem zęby żeby mnie trzymać za fiuta a ust wręcz nie mogła od niego odebrać. pewnie, że dodatkowe 3-4 centymetry by się przydały - ale znowu.... te wielkie pały nawet we wzwodzie są tylko pół-wzwiedzione - długi ale czy aby na pewno twardy?

Gość ginexminex
Rozmiar u faceta nie ma jakiegokolwiek znaczenia. Jedyne co ma znaczenie to rozmiar pochwy.

Gość gość
Wszędzie czytam i słyszę, że rozmiar nie ma znaczenia. To kto mi wytłumaczy, że najlepiej sprzedają się takie dilda ok. 30 cm . Hit to np. http://freetaboos.pl/dildo-realistyczne-fred-raging-cock-stars-p-1845.html a są jeszcze większe - uwierzcie mi. Te takie "normalne" to leżą i czekają - chętnych nie widać. To jak to jest miłe Panie.... :)