Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki macie smartfon?cena i procent zadowol.

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gośćula
galaxy s3 kupiłam uzywany pół roku temu za 310 ,nowy był po 600 , zadowolenie 90% , - 10% za krótko trzymającą baterię gdy śmigasz po necie, 4 h i po baterii. I nie jest to kwestia że używany ,nowe tez tak mają ,no może 30 min dłuzej. Podobno nie jestem na topie ,trzeba mieć s5 przynajmniej :D:D

Gość gość
teraz jest Galaxy s6 i s6 edge s5 to szajs

Gość Gość 1430
Xperia Z ogólnie spoko jestem zadowolona gdyby nie zolte plamy na wyświetlaczu jak się zagrzeje

Gość gość
s3, uwielbiam ten telefon, jedynym minusem jest oczywiście bateria wymieniam na s5, bawiłam się już nim parę tygodni temu i wiem, że będę nawet bardziej zadowolona :)

Gość gość
nokia lumia 735 i jest ok

Gość gość
nokia lumia 800. Wiem stare to jest,ale nie potrafię się z nią rozstać. 100% zadowolenia a nawet więcej :)

Gość gość
Samsung s5 kupony w de na umowe za 1e. Miesiecznie 30e i wszystkie rozmowy za darmo. Wzielam rok temu, kolega wzial teraz iphone 6 tez za 1e i 30e miesiecznie

Gość gość
Kupując samsunga wslierasz wyzysk ludzi! Nie lubię cię :p

Gość gość
iphone 4s. jestem zadowolona. po roku znudził mi się ten telefon. wygląda może i w miarę ok, ale 5s czy 6 to dopiero piękności... właśnie się zastanawiam nad kupnem któregoś z tych nowszych modeli. powiem jedno- jestem bardzo zadowolona z przejscia z androida na ios. jest prostszy, w sklepie nie ma tylu śmieci i nie ma możliwości wirusa.

Gość gość
iPhone 6 plus :) Jestem bardzo zadowolona . Bateria trzyma cały dzień .

Gość gość
Iphone 5, 100% zadowolona :-) mialam 4, 4s teraz 5 i jesli bede zmieniac to na 6. Androidow nie lubie i irytuje mnie ta masa powiadomien. Iphone jest prosty w uzytkowaniu i latwy do konfiguracji z Ipadem i komputerem Apple. Mam wszystko na trzech urzadzeniach i zawsze mam dostep do czegos co akurat potrzebuje. I jeszcze facetime ktory jest dla mnie jak zbawienie :-)

Gość gość
A gdzie była ta promocja w de ze 6 miałaś za 1€? Bo czekałam na taką ofertę i do dzisiaj nie widziałam. Kupiłam za 49 i abonament 39€ to było najtaniej

Gość gość
Sony Xperia z 1. Jestem zadowolona. Cena: prezent od chłopaka.

Gość zackikwak
ja mam Xperie z 3 poziom zadowolenia 8/10 , kupowałam na avans.pl z gwarancją, kolor biały, etui kolorowe ;p

Gość gość
s4 jestem bardzo zadowolona bo nie przepłaciłam, bo kupowałam na http://www.taniekomy.pl super stronka z tanimi telefonami, polecam smartfona i stronkę ;)

Gość gość
ja mam Xperię Z3, kupiona w abonamencie za niecałe 700 zł, ofertę znalazłam w komórkomacie