Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa93

potrzebuję rady ;)

Polecane posty

Gość onaa93

Hej :) od jakiegoś czasu czytam różne fora internetowe i nie mogę znaleźć dokładnej odpowiedzi na pytanie które nie daje mi spokoju... Zacznę od tego, że kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia. Nie doszedł na pewno we mnie, wszystko działo się na zewnątrz. BYł to koniec miesiąca, na początku zaraz "miałam" dostać okres więc byłam pewna, że to dni niepłodne. Przyszedł czas okresu i nic..Już wymyślałam teorie, że może w tej wydzielinie z penisa były plemniki które mogły coś tam zdziałać. Czekałam, czekałam i czekałam i dostałam 5 dni po czasie. Wszystko byłoby super gdyby nie to, że moja miesiączka zawsze trwała 7 dni a dziś jest 4 dzień i widać, że to już koniec. Boję się tego, że mogą być to te plamienia które się ma gdy jest się w ciąży i które często są mylone z okresem. Wiemm, że napiszecie żebym kupiła test i będzie z głowy ale chciałabym wiedzieć co o tym myślicie ;) Pozdrawiam ciepło :)

Gość Gość 1430
Moim zdaniem również nie jesteś w ciąży

Gość gość
taką mam własnie nadzieję ;) zawsze sobie obiecuję, że nigdy więcej bez zabezpieczenia a później jak zawsze sram w gacie ;/