Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 1430

Staraczki 07 2015 starania ponad rok

Polecane posty

Gość Gość 1430

Hej zapraszam staraczki na pogaduchy

Gość ja8989
chętnie sie przyłącze :) gdy ktos tez stara sie tyle czasu co i ja :)

Gość Gość 1430
Super ze ktoś jest;) ja też się staram i nic ;( chyba nic mi już nie pomoże... Zapisałam się do bioenergoterapeuty co o tym sądzicie

Gość ja8989
nie poddawaj sie:) ja tez długo sie staram, ale wiesz przestałam tak co miesiąc poprostu czekac na te dni płodne i podchodze do tego bardziej wyluzowana. Po koleżankach wiem ktore tez bardzo dlugo sie starały ze to pomaga bo odpusciły i akurat wtedy sie udalo , one tez mialy co miesieczna obsesje jak tylko przychodzily dni plodne to uprawiajac seks myslaly tylko wtedy o ciazy, a to nie jest wcale dobre takie nastawienie. A co do tego bioenergoterapeuty to nie bylam ani nie slyszalam nic na ten temat wiec moze ktos inny cos poradzi:)

Gość Gość 1430
Tylko ja gorzej się trzymam psychicznie ;( nie wiem jak ty?

Gość ja8989
no ja Cię rozumiem, mi też było i jest ciężko, ale staram sie naprawde o tym nie myśleć i mam nadzieje ze nastanie taki dzień w którym szczęście na ktore czekam u mnie zagości:) dasz rade kochana :* spróbuj sie wyluzować nie myslec caly czas o tym a moze to pomoże i sie uda:):*jestem z Tobą:* a robiłaś badania czy wszystko masz ok?

Gość Gość 1430
Bądźmy dobrej myśli tez postanawiam w tym miesiącu wyluzować :) tak robiłam tylko jeszcze mój mąż musi zrobić w następnym tyg. W poprzednim miesiącu miałam wszystkie objawy ciąży i znów nic to jest najgorsze

Gość Gość 1430
Szkoda ze cie nie ma:( zamykam temat