Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi z tą nagonką na tego Dominika?

Polecane posty

Gość gość

ludzie wypisują takie straszne rzeczy na jego temat że dobrze że zdechł itp. rzeczy, nie wiem to takie zabawne jest że chłopiec odebrał sobie życie przez jakąś patologie? albo te komentarze że słabe jednostki trzeba eliminować :o ludzie to potwory

Gość gość
sama sobie odpowiedziałaś niektórzy ludzie to potwory

internet dehumanizuje, do neandertali nie dociera, ze to się stało NAPRAWDĘ. kiedyś ludzie będą masowo mordować przez neta

Gość gość
Każdy nosi to co lubi. Kurwa tylko upośledzeni na to zwracaja uwagę co kto nosi..

Gość gość
nie zauważyłam żeby ubierał się jak ''pedał'' każdy ma prawo ubierać się jak chce, nie długo ludzie będą poniżani za samo oddychanie bo komuś sie nie spodoba

Gość gość
wredny małpiszon to patologia :o ja nie lubie ćpunów takich jak ty i co mam wyjść na ulice i mordować takie ścierwa?:D

Rurki u faceta nie są według Ciebie pedalskie? Fryzurka na pi/zdeczke a'la Justin Bieber też nie są oznaką pedalstwa? Aaaa to ciekawe! :D

Patologią nazywasz branie narkotyków? Słuchaj, narkotyki biorą nawet najlepsi. Gwiazdy, wyższe instytucje itd. I co? O takiej grubej rybie za biurkiem lubiącej przypudrować nosek też powiedziałabyś że patola? Zastanów się :)

Gość gość
Rurki u faceta nie są według Ciebie pedalskie? Fryzurka na pi/zdeczke a'la Justin Bieber też nie są oznaką pedalstwa? Aaaa to ciekawe! smiech.gif x a uj cie to obchodzi? to był mały chłopiec bo dla mnie 14 lat to mało, spójrz w lustro jak ty wyglądasz bo ktoś może sie do twojego ubioru przyczepić, dużo znam starszych facetów którzy mają taki styl to nie jest powód do tego żeby kogoś wyzywać, widze że patologia cie chowała

Gość gość
wredny małpiszon weź się się głupkowato nie popisuj pozerko i tak wszyscy wiemy że jesteś szarą myszką bez znajomych

Gość gość
Małpiszon to projekt mający wzbudzać kontrowersje, projektów się nie słucha i nie zwraca na nie uwagi 🖐️

Gość gość
tak to jest patologia a dresiarze to już całkiem ścierwa, ale mimo że kogoś nie lubie to nigdy nikogo nie wyzywałam jeszcze za tego błahe rzeczy, zajmij sie swoją du/pą dresiaro zaćpana z patologii

"wiemy że jesteś szarą myszką bez znajomych" x x Zmień informatora i nie wyciągaj pochopnych wniosków, bo się mylisz, i to grubo :) Znajomych mam mnóśtwo, dilerzy narkotyków to moi koledzy :classic_cool: Więc ssij lasie pindolino 🖐️

Gość gość
Małpiszon, masz wszystkie cechy projektu :)

Gość gość
Malpiszon namierze cie :D

Gość gość
Gdybym miała każdego gnębić za to, że coś mi się w nim nie podoba to zabiłabym całą ludność w tym i ciebie, gówniaro. Widać, że jesteś z jakiegoś zaułku gdzie psy du\pami szczekają bo akurat tak większość dzieciaków się ubiera w większych miastach. Poza tym w wieku 14 lat ciężko jest jeszcze określić orientację seksualną więc dziwię się, że robisz z siebie nie wiadomo co na forum a takiej prostej prawdy nie wiesz.

Gość gość
Wredny malpiszon imbecylu : W jednym poscie piszesz ''Rurki u faceta nie są według Ciebie pedalskie? Fryzurka na pi/zdeczke a'la Justin Bieber też nie są oznaką pedalstwa? Aaaa to ciekawe! smiech.gif '' A w DRUGIM : ''Patologią nazywasz branie narkotyków? Słuchaj, narkotyki biorą nawet najlepsi. Gwiazdy, wyższe instytucje itd. I co? O takiej grubej rybie za biurkiem lubiącej przypudrować nosek też powiedziałabyś że patola? Zastanów się usmiech.gif '' Z NACISKIEM MAŁOLACIE NA "GWIAZDY" BIEBER TEZ BYL GWIAZDĄ paszteciorze, moze chlopak sie na nim wzorował, co Cie to obchodzi ?? Sam przyznałeś, że nawet gwiazdy biorą, czyli bierzesz z nich autorytet, a kto dla Ciebie jest gwiazdą i AUTORYTETEM TO NIKOGO NIE OBCHODZI . Dlaczego Ciebie obchodzi czyiś styl konska s*********o ?

Gość gość
up