Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cynicfm1

moze mi ktos wyjasnic jej zachowanie? bo w relacjach damsko meskich jestem zerem

Polecane posty

dziewczyna do mnie pisze po pol roku braku kontaktu, ze mysli o mnie, i JAK JA MAM TO ODEBRAC BO NIE WIEM :D

Gość gość
ja po 8 latach sie odezwałem

miedzy mna a ta kobieta to zawsze jest albo byla jakas magia... Zawsze jak ja dotykalem, to bylo to dla mnie takie mocne przezycie, ze szok

Gość gość
Proszę Cię, nie wyszło jej z jakimś, ciebie pewnie miło wspomina , czuje sie samotna, to sie odezwała . To najprostsze wyjaśnienie, nie wiem jaka była wasza relacja.

Gość gość
Może cię rzuciła i teraz sie o ciebie martwi? Kobiety tak mają.

no nie do konca, bo przez to, ze nie doszlo do spotkania miedzy mna a nia po moim wyjsciu z osrodka, ona nawet chciala do mnie przyjechac tam, ale ja nie chcialem. Generalnie to wyszlo to tak, ze wolalem sobie tarmosic gruche, niz sie z nia spotkac :D Jakby nie to, to grubo moglo byc, nad rzeke sobie marzyla, zeby ze mna pojsc. i ona sobie znalazla gacha, i jak sie pozarlismy, to rzekomo mi gadala ze jest szczesliwa a dwa dni przed mi mowila, ze chce samobojstwo popelnic :D Akcje miala z dragami, kodeine ona brala na potege, trawa tez XD

moja mama mi mowi, ze ona jest robnieta, bo dwa razy do niej wypisywala w ciagu roku zebym sie do niej odezwal xD. Mocno to przezywam, bo to jest niszczace uczucie, jak rozmawiasz z kobieta, ktora jest twoim idealem, i nadajecie na tych samych wibracjach. Ja tera kapelke mam to jest o czym pogadac

Gość gość
Ty nie tylko w stosunkach damsko męskich jesteś zerem ty wogole jesteś zerem

Gość gość
Nie kombinuj z nia. Chce wrocic z braku innych opcji i z nudow. Nie pytaj sie kobit o te sprawy,bo one zazwyczaj nie maja doswiadzczenia w podrywaniu innych kobit

Aha, ciekawe jakim cudem, jak potrafie wiecej od kazdego z tego forum :D Nikt tutaj nie gra lepiej ode mnie na perkusji, i jestem tego pewien, mozecie nawet conquest zrobic i zadecydowac kto jest najlepszy, no ale tutaj nie ma konkurencji :D

No wlasnie ja sam nie wiem. Wiem, ze opcja na kontakt z nia jest zawsze, tylko musze chciec. A teraz otacza mnie anglia, moj swiat. Ale laska jest cudo, a nogi to ma ideal.

a wyglada to tak, ze ona jest moja dziewczyna, tylko o tym nie wie. NIe wiem jak to brzmi, ja przyznaje bylem kiedys jebniety psychicznie, kumpel mi ciagle mowi ze jestem niedorobiony, dlatego w zasadzie to ja sam nie wiem.

k***a pisalem posta i sie nie wyslal i mi sie skasowal. Pisalem, ze wszedlem wlasnie na jej instagrama, i jakbym jej fote tu wrzucil to byscie oc***eli :D Chyba sobie sciagne pare fot na telefon i porozpieszczam wzrok, z ta swiadomoscia ze moge w kazdej chwili z nia porozmawiac a ona jest dla mnie otwarta i chetna na mnie :D To jest to, wlasnie to kocham w kobietach, ze jak o nich mysle, to jestem taki nafazowany i szczesliwy jak dziecko :D

wiecie co se mysle, ze najgorsze co moze byc to wpasc w pulapke przyjaciela