Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćTrudny

jak jej udowodnić??

Polecane posty

Gość gośćTrudny

jak jej udowodnić że mi zależy? moja żona przestala ze mną rozmawiać, przestała w ogóle być obecna w domu.. mamy problemy ponieważ nie możemy mieć dziecka, masa badań itp i ja wiem że żonę zaniedbałem, bo w pracy też stoję w martwym punkcie.. powiedzcie jak ją odzyskać, pokazać że wiem że nawaliłem.. próba rozmowy nie wypaliła -powiwdziała że mi nie wierzy, że woli być sama, niż samotna w małżeństwie.. co robić ? jak jej okazać wsparcie?

Gość gość
Byc przy niej i pokazac to czynami. Ale to ma byc naturalne, wiec nikt ci nie bedzie tlumaczyl, jakie to maja byc czyny.

Gość gość
Jestes na straconej pozycji. Pozbadz sie tej baby i zmien na inna - masz jeszcze czas. Im wiecej sie bedziesz staral tym gorzej na tym wyjdziesz.

Gość gośćTrudny
Ale ja o te czyny właśnie pytam

Gość gośćTrudny
Nie chce sie pozbyć tylko odzyskać

Gość gość
Nie odzyskasz, bo juz straciles. Lepiej dla ciebie jak to szybko zrozumiesz.

Gość gość
Może terapia małżeńska?

Gość gośćTrudny
Chyba troche przesadzę jak zaproponuję terapię.. Ja zawaliłem i chce jakoś to skleić, nie mieliście takich sytuacji ? Poradzcie co zrobić.. Nie chce rozwodu od razu...

Gość gość
Ją boli to że nie może mieć dziecka, którego pragnęła mieć z Tobą, może czuć się gorsza, ale to że nie czuła się kochana przez Ciebie. Nie dość wystarczająco kochana, ale w ogóle poczuła, że nie liczysz się z nią i nie dbasz o nią, nie kochasz jej w ogóle. Pokaż jej że ją kochasz, że jest Twoją ukochaną żoną i tylko z nią chcesz być. Wszystko można naprawić, tylko trzeba chcieć.

Gość nc
nie wszystko można naprawić, bo nie wszystko da sie wybaczyć, ale o wszystko można zawalczyć moja rada ? Spójrz na nią bez balastu złych doświadczeń. Wstań jutro i wyobraź sobie, że widzisz ja tak jak na pierwszych randkach i tak się o nia staraj. Jeśli uzna że jesteś idiotą ? tym lepiej. Warto być idiotą dla kogoś na kim nam zależy, a kobiety rozczulają takie gesty. I daj Wam czas. Niczego co sypało się miesiącami czy latami nie da się naprawić w tydzień.