Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale tak całkiem szczerze.. czy facet... ? Pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość

Związałby sie z kobietą z którą źle mu w łózku albo czy wiązał z nią plany na przyszłość ? Tak jak małżeństwo ? Tylko nie piszcie, że zona jest od garów, a on bedzie chodził na d****** POWAZNIE PYTAM.

Gość gość
nie

Gość gość
Pytam poważnie, moze zle sformułowane pytanie, ale chodzi mi o to czy wiązałby sie z kobietą na stałe gdyby nie przypasowała mu w łózku.

Gość gość
Oczywiście, zwłaszcza z takimi się wiążą.

Gość Heniuś
Tak, jeśli byłaby w stanie to nadrobić w pozostałych dziedzinach - ale to się nigdy nie zdarzy, bo spotkać taką, która choć w jednej dziedzinie jest dobra to dziś rzadkość :) Na 99% dostaniesz w gratisie do nędznego seksu jeszcze trucie d**y i jakieś g****o z mikrofali :)

Gość gość
nie wiem jak inni ale ja na pewno nie byłbym zainteresowany taka tepa idiotka... jak można zadawac w ogole tak skretyniale pytania? to chyba oczywiste ze jeden sie nie zwaze, a inny sie zwiaze bo jest tak jak ze wszystkim.. każdy jest inny. dla jednego seks bedzie podstawa zwiazku, a sa mezczyzni ktorzy nie chca go w ogole uprawiać... i masa innych wariacji posrodku.. na jakim ty swiecie k***a zyjesz?

Gość gość
Ktoś mnie zle zrozumiał, to nie jest tak, napisałam, że źle zadałam pytanie.Chodzi mi o to czy facet PATRZĄC NA KOBIETĘ JAK NA PRZYSZŁĄ ŻONĘ z ktora chcialby dzielic zycie do konca dni, patrzy też na to czy 'sprawdza' sie w łózku. Tak to miało wyglądac.

Gość gość
gosc 00:39 - nie pisałam o aseksualnych którzy nie chca go nigdy uprawiać, tylko o normalnym facecie ktorego seks kręci.

Gość gość
to przeciez napisalem ze sa rozni ludzie.... i jako przyklad podałem dwie skrajnosci ze wskazaniem ze jest masa wariantow "po srodku" :o

Gość gość
łóżko to na dłuzszą metę sprawa drugorzędna

Gość gość
Nie musisz mnie obrażać, zadałam tylko pytanie z męskiego punktu widzenia, odpowiedziałeś, ok.. ale nie musisz przeklinać. Nie siezę przecież k***a w męskim umyśle. I nie chce uogolniać , stąd ten temat, nie sądzisz ??? Aby poznać opinie róznych ludzi.

Gość gość
No tak tu sie zgadzam, przecież nikt nie pisze, że na pierwszym miejscu :D Chcialam tylko zaznać opinii, bo jak czytam wątki i patrze ile ludzi sie zdradza, to chciałam zapytać, jak to jest przy wyborze '' tej jednej jedynej ''

Gość gość
up