Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana partnera po wielu latach zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym wiedziec, czy da sie poderwac milego chlopaka, ktory jest w wieloletnim zwiazku. Jak z perspektywy mezczyzn to wyglada? Czy bylibyscie w stanie zainteresowac sie kims nowym, jesli jestescie w szczesliwym, bezpiecznym zwiazku od paru lat?

Gość gość
Życzę ci żeby cię obsypało wrzodami.

Gość gość
pomysl czy Ty bys chciala bo zbajerujesz i co? na jeden raz? bo w gowie bedzie wieloletni zwiazek

Gość gość
Dzięki. xxx Czy jest ktos, kto ma takie doswiadczenie za soba? Zna takie przypadki? Nie chcę rozbijac niczyjego zwiazku,ale bylam blisko sytuacji, gdzie przeszlo mi to przez mysl. Podobal mi sie jeden mezczyzna, ale szybko sie dowiedzialam, ze ma dziewczyne od pieciu lat. Zrezygnowalam z niego,co nie bylo latwe. Bylam zazdrosna, ale nawet nie znalam dziewczyny. Pewnego dnia ja poznalam, okazalo sie, ze ja polubilam, zobaczylam, jak sa dobrani,jaka maja chemie i jaka ta dziewczyna jest mila i juz zaczelam sie cieszyc, ze ten chlopak trafil na kogos, kto go naprawde kocha i na kogo on zasluguje. Teraz pytam bardziej z ciekawosci, bo rozbijac ich zwiazku juz nie mam zamiaru, mysle ze sa z betonu :) poza tym oni sa naprawde szczesliwi :) Teraz pytam bardziej na przyszlosc :D

Gość gość
no i masz odpowiedz... skoro widzisz jacy sa dobrani, jak im dobrze to rozbijajac taki zwiazek bedzziesz miala w glowie ze niedorownasz bylej... a jestes lepsza bo? bo odbilas? skoro widzisz ze sa szczesliwi to zostaw ich w spokoju:\

Gość gość
Przeciez pytam o wasze doswiadczenia, czy w ogole takie rzeczy sie zdarzaja, a nie czy ja powinnam rozbic zwiazek

Gość Sanitas prawdziwa
Nie powinnaś. Ja NIGDY nie rozbijałam żadnego związku, nie robię tego dla zasady, bo nie chcę budować swojego życia na cudzym nieszczęściu. Nawet nie wierzę, że to się na mnie zemści, po prostu nie chcę nikogo krzywdzić.