Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isabell123

Zakochana w sponsorze. Czy on też?

Polecane posty

Gość isabell123

Cześć. Pewnie był taki temat ale postanowiłam opisać swoją sytuację, bo każda jest trochę inna. Mam 20 lat i zaczęłam studiować, zaczęło mi na to brakować kasy, i jakoś tak wyszło że znalazłam sobie sponsora. Miało być na jeden raz tylko, ale on powiedział, że sensowniejszy byłby stały układ, zastanawiałam sie trochę i zgodziłam. Proszę nie oceniajcie mnie. Teraz wydaje mi się, że sie zakochałam. (Wiem pewnie napiszecie mi, że jestem młoda i naiwna). Zastanawiam się, czy on też bo to jak się zachowuje może na to wskazywać, ale z drugiej strony daje mi pieniądze, ale z tym też jest tak jakoś ze ja sie nie upominam, a on mówi np zostawie Ci jakąś kasę, albo po prostu wpłaca mi na konto, a nie jakos po seksie bezpośrednio mi daje. Zreszta spotyka sie ze mną tez nieraz bez seksu. Jak kilka dni sie nie widzimy to pisze że tęskni. Mówi mi ze jestem piękna i takie tam, że nie spodziewał się, że spotka go coś takiego niezwykłego, w sensie że spotka taką wyjątkową osobę. Raz też zapytał kim on dla mnie jest. Chciałam powiedzieć ze w zasadzie ja czuje jakby był moim chłopakiem, no ale powiedziałam ze jest dla mnie jak bardzo dobry przyjaciel. Nie wiem też po co tak pytał. Chciał deklaracji jakiejś bo on też coś poczuł? Czy sie bał ze ja coś czuje a on nie? Nie wiem... A i dzisiaj jeszcze coś. bo zawsze do zbliżenia jakiegoś dochodziło w hotelu, a dzisiaj zabrał mnie do swojego mieszkania, które wyremontował. Poczułam coś dziwnego wchodząc do tego mieszkania, że jakby pozwolił mi wkroczyć w jego prywatność. Co o tym myślicie? :) I proszę nie oceniajcie mnie. P.S. Dodam, ze różnica wieku między nami to 18 lat, ale sie tego nie czuje nawet.

Gość gość
Potraktuj to tak, że on też...

Gość gość
Jeśli on ma rodzinę...to zapomnj. Jeśli nie ma to może chciałby ciebie...ale pewnie też nie do końca życia. Co za naiwność. Masz rację...jesteś młoda i głupia jeszcze, ale teraz niczego nie dasz sobie przetłumaczyć. To twoje życie i masz prawo sobie je zniszczyć. Kiedyś zrozumiesz...pozdrawiam p.s. Ja bym się w to nie pakowała.

Gość gość
Ile Ci płaci? No i najważniejsze pytanie? Liga robisz z polykiem? Bo to świadczy o uczuciach!

Gość gość
jak skonczy sie kasa skonczy sie uczucie, moja kolezanka tak robila (tylko ona zawsze miala przynajmniej kilku sponsorow w jednym czasie)

Gość gość
Nie no chyba jasne że się zakochał, pewnie już wcześniej :), ale tyle lat różnicy... nie wiem czy to przetrwa kilka lat.