Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za brzydka dla niego...

Polecane posty

Gość gość

rozpoczęłam znajomośc z takim jednym facetem... problem jest taki, że jestem dla niego za brzydka! Właściwie na początku nie myślałam o tym, bo nie rozważałam, że cokolwiek m-dzy nami wypali. On zaczął do mnie pierwszy pisać etc. No ale on jest baaardzo przystojny, właściwie przyznam się, że pierwszy raz jak go tylko zobaczyłam (rok temu) to od pierwszej sekundy mi się straszliwie spodobał. Rozmawiałam z nim ale nie pogłębiliśmy znajomości. A teraz taki przystojny mężczyzna podrywa mnie, dbam o wygląd ale jestem po prostu brzydka, mam wszystko nie tak, mam ohydną brzydką gębę, jakbym była chora na coś co deformuje twarz. Jestem obleśna po prostu! Na szczęście jestem wygadana, zabawna, towarzyska i z łatwościa poznaję nowych ludzi i on niby to właśnie we mnie uwielbia, ale ja jestem meeega pasztetem. czuję że mnie zaraz rzuci!!! nawet nie wiem czy się angazować. I nie wymyślam z ta brzydotą (nie wydaje mi się to, nawet rodzina i bliżsi znajomi mnie nie okłamują i szczerze poproszeni o radę i pomoc przyznają, że nie jestem atrakcyjna). what a shame :-(

Gość gość
ludzie chorzy na raka albo kaleki chcieli by mieć takie "problemy" :D