Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawo przyciągania czy można wizualizować

Polecane posty

Gość gość
Fajny temat, chetnie bym sie przylaczyla do dyskusji...Ale widze, ze watek zaatakowalo stado katolibow

Gość gość
Idź już lepiej poczytaj słownik ortograficzny zamiast słuchać egzorcyzmów :) a poza tym ta dyskusja nie ma za bardzo sensu. Nie odpowiadasz mi na moje pytania, nie masz żadnych argumentów, tylko ciągle piszesz jedno i to samo.

Gość gość
budyscie nie maja boga a muzułmanie modla sie do ksiezyca gdy sie nie poznało wiary katolickiej to bóg ma inne kryteria oceniania człowieka muwi sie ze jest miłosierny i sprawiedliwy np ksiedz i zwykły katolik za ten sam czyn beda sadzeni inaczej bo ksiadz ma wieksze poznanie boga nisz zwykły człowiek i dlatego aniołowie za bunt zostali straceni z nieba z powodu własnej pychy

Gość gość
mozna prosic jezusa i maryje o zdrowie samochud czy ine dobra i otym jest lin w radiu plus a w sekrecie to prosi sie kosmos kosmos czyli planety gwiazdy nie maja zadnej mocy czyli za tym stoi szatan ktury ma moc

Gość gość
jak można być takim imbecylem, żeby robić takie błędy ortograficzne "nisz" Ty głąbie masz chociaż skończona podstawówkę?

Gość gość
gościu idź już stąd, bo się ośmieszasz coraz bardziej. Raz, że robisz straszne błędy :O nie da się ciebie czytać. A dwa - w ogóle nie myślisz, tylko serwujesz nam jakąś papkę zasłyszaną w jakimś podrzędnym radyjku. Już nie wspominając o tym, że nawet zdania nie potrafisz złożyć poprawnie, twoje posty to belkot.

Gość gość
A ty nadal nie rozumiesz, że sekret to marketing, a prawdziwe prawo przyciagania polega na czymś innym i bynajmniej nie są to modlitwy do gwiazd czy planet :O

Gość gość
jezeli te prawo nie opiera sie na jezusie to opiera sie na szatanie nie ma trzeciej opcji i dla tego sa cuda w kosciele katolickim uzdrowienia bóg daje co go poprosisz i dla tego muwił jezus proscie a bedzie wam dane

Gość gość
idz proś jezusa o łaskę inteligencji analfabeto, że też nie wstyd ci publicznie się osmieszać

Gość gość
Jestem osobą przesądną, chociaż w kwestiach finansowych zawsze starałem się twardo stąpać po ziemi. Otwierając swój biznes zamówiłem kompleksową sesję rytuału przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://moc-energii.pl/4.html . Biznes dość szybko się rozkręcił, oczywiście aby osiągnąć sukces finansowy musiałem się dużo napracować, ale muszę przyznać że w wielu sytuacjach też dopisywało mi szczęście. Jeśli ktoś nie umie pracować żadna magia mu nie pomoże, ale jeśli ktoś jest pracowity rytuał może dopomóc w pewnych sytuacjach.

Gość gość
Gorsze dzieci boga tam czekają na lepszy czas PP jest dla bogatych

Gość gość
Dyskusja sprzed kilku lat, ale coś dodam dla gościa, który tak przestrzega przed PP. Sam jestem katolikiem i ostatnio poznałem i zagłębiłem się w PP. Pomysł bardzo mi się podoba i w swoim życiu widzę wiele dowodów na jego potwierdzenie. Jako istota myśląca zapytałem Boga czy nie błądzę i od niego oczekiwałem odpowiedzi. Odpowiedzi należy szukać w swoim sercu, bo tam mieszka Bóg, głupią rzeczą i ograniczeniem jest opierać swoje przekonania tylko na tym co mówi Krk, tym bardziej że szatan również w kościele miesza, tak jak w całym świecie. Kościół nie zawsze miał rację i historia dostarcza na to dowodów, do niektórych pomyłek Krk sam się przyznał. Jestem pewien, że gdyby Bóg nie chciał bym praktykował PP, to dałby mi to do zrozumienia, dałby mi jakiś znak. Teologia zakłada, że zło to brak należytego dobra. PP zakłada, że wszechswiat jest dobry z natury, zło bierze się z oporu jaki stawiamy przed dobrem. Teologia i PP mówią o tym samym. Jeszcze raz apeluję, poszukajmy Prawdy w sobie, nie w słowach innych ludzi, wszak ludzie nader często błądzą i nie lubią zmieniać tego co raz już uznali za prawdę. Kocham Was wszystkich, mam nadzieje, że odnajdziecie właściwie ścieżki