Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci to brudasy!

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż myje zęby raz w tygodniu, wodę w toalecie po skorzystaniu nie spuszcza, nawet tyłka nie wyciera i potem muszę prać jego gacie takie obsrane :( Mój były chłopak nie mył się w ogóle masakra. sikając na stojąco oblewał moczem deskę i ścianę i nie potrafił posprzątać po sobie. Faceci to gnoje po prostu. Też macie takie zdanie o facetach?

Gość gość
Źle wybrałaś. Ja myję zęby 2-4 razy dziennie, tylko nitkować mi się nie chce codziennie i tu przyznam się do zaniedbania. Majtki, skarpety, podkoszulki i koszule zmieniam codziennie. Tylko jeansy nosze 2 dni. Wodę spuszczam zawsze. Zdarza mi się dobrze nie po celować przy sikaniu, ale wtedy zawsze wycieram (chyba wszystkim facetom zdarza się nie trafiać). :-)

Gość gość
gość dziś Leć stąd prawiczku do mamusi niech ci śniadanko zrobi nieudaczniku!

Gość gość
gość dziś Chyba Cię popierdoliło i to ostro. Mam żonę, to chyba już nie jestem prawiczkiem. Syfiarzu jeden bądź syfiarko. :-P

Gość gość
9:30 parawiczek i narcyz żaden normalny facet nie myje zębów 4 razy dziennie. Litości. Ja myję 2 razy. Rano i wieczorem. Standard. Może narcyz nosi kosmetyczke do pracy i myje ząbki po każdym jedzeniu c/i/p/k/a

Gość gość
Wiem, że czytanie ze zrozumieniem to dla niektórych wyzwanie życia. Napisałem od 2 do 4. Są dni, że myje 2 razy i są dni gdy myje 4. Jakbyś mnie zobaczył to nie powiedziałbyś, że jestem cipka. :-D Moja żona pracuje przy zębach więc poziom higieny jamy ustnej jest w naszym domu na wysokim poziomie. :-)

Gość polskifacet
umyłem tyłek przed chwilą

Gość gość
hehehe jakaś durna laska wzięła sobie za męża brudasa, bo na lepszego nie było jej stać i już krzyczy na cały głos, że wszyscy faceci tacy są :) Masz takiego partnera na jakiego zasługujesz, głupoty nie wytłumaczysz, choćbyś bardzo się starała.

Gość gość pedantka
Faceta trzeba wychować jak matka go nie nauczyła.Moj sie myje codziennie,zmienia bieliznę,skarpetki,zęby tez myje,goli sie regularnie rano (choć czasem w sypialni wole taki jednodniowy zarost miedzy nóżkami),chodzi do fryzjera na moja komendę itd.Ubrania zawsze wklada czyste i wyprasowane(to zasługa kobiety).Facet to takie ciele trzeba mu mówić co ma robić i wychowywać jak dziecko stale.Jesli twój sie nie stara tzn ze mu nie zależy to juz nic nie zrobisz.Ja osobiście nie znoszę nie zadbany h facetow w rozciągniętych,przepoconych ciuchach itd.tragedia.

Gość gość
chodzi do fryzjera na moja komendę xx Więc to nie facet. Facet nic nie robi na komendę, ewentualnie na prośbę. No i po tym jak go traktujesz widać kim jesteś.

Gość gość pedantka
robi,robi,wszystko czego zapragnę.Zakochani faceci są naprawdę śmieszni.Wszyscy tacy jestescie tylko nie zdajecie sobie z tego sprawy.Co w tym złego,ze mu mówię kiedy ma juz za dlugie wlosy ,to normalne ,kobieta patrzy inaczej,facet pewnych rzeczy nie widzi.O cb.widac nikt nie dba .

Gość Andrzej z kafeterii
To nieprawda ze polscy mężczyźni to brudasy! Ja na ten przykład chodzę co dwa miesiące na pływalnie aby sie tam wymyć, a ubrania raz w tygodniu wietrzę!

Gość gość
Wszyscy tacy jestescie xx I znów udowadniasz że nie warto z Tobą dyskutować.

Gość Taki_jeden_964
Faceci to gnoje po prostu. xxx Przyznaję, też się rzadko myję.

Gość gość
Polski facet smierdzi wodka , nosi dresy no bo rurki to dla pedalow, paznokcie czarne, oddech jak z szamba, co jeszcze?

Gość gość
No I slownictwo!!!

Gość gość
Dp goscia 9; 48 rozumiem ze ci to nie przeszkadza wkoncu jestescie malzenstwem???? A tak przy okazji jak to mozliwe ze ty jestes czysta , zadbana a maz fleja???? A moze ty tez jestes zaniedbana? Zazwyczaj idzie w parze???? Oswiec mnie bo nie rozumiem

Gość gość
Nieprawda!!!!! Chyba tylko ci z wiosek. Moj maz jest zawsze czysciutki i pachnacy.Jest Polakiem. Zreszta kazdy moj poprzedni facet byl zadbanym i fajnym facetem ;-) Uwielbiam polskich facetow.