Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba wolałabym być facetem

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi mi o to że czuje się facetem czy coś.. Nie.. Chodzi o to, że faceci maja lepsze zajęcia. A ja nie dość, że się do takich nie nadaje to jestem drobna i mała więc nikt mnie do łopaty nie weźmie.. A jak zajmuje się tymi kobiecymi zajęciami to czuję, że nic pożytecznego nie robię! Jak pasożyt się czuje. Jak przygłup jakiś. Jak np mój tata coś robi albo gada "no, pora się wziąc za robotę" i coś tam robi, a ja nie moge mu pomóc, bo "to nie dla Ciebie".. I czy o zmywaniu, sprzątaniu i pieczeniu mogę powiedzieć "no, pora się wziąć za robotę"? Nie. Czuję się jak zero

Gość gość
a ja chce być kobietą, zamienimy się?

Gość gość
poza tym dziewico, facet dowolnie może kierować strumieniem moczu bo ma sikawke a Ty studentko tylko kucasz i siusiasz

Gość gość
kobiety mają łatwiej w życiu i mniej się od nich wymaga. chciałabyś z tego zrezygnować?

Gość gość
jaki problem w RPA przyszywają pindole do wyboru do koloru to i w Królewcu ruskie pewnie za chwilę będą !!! :)

Gość gość
W czym mają łatwiej? Moze ja nie chce miec łatwiej, ale chce byc pożyteczna, przydatna do czegoś..

Gość gość7113
Tak Ci się tylko wydaje, że faceci są bardziej przydatni... A dlaczego kobiety tak bardzo chcą pracować? Bo praca jest fajniejsza od siedzenia w domu i od tych wszystkich domowych obowiązków. Bo napewno jak gotujesz obiad myślisz: ,,Jak nie ugotuję obiadu, to facet może sobie iść do jakiejś pizzerii, więc bez mojej pracy można się obejść... Ale kobiety równie dobrze np. mogą Ci naprawić samochód, jeśli tego się uczyły itp. ... Mój kuzyn chodził do samochodówki i mówił, że coraz więcej pojawia się tam kobiet, aby się uczyć. Moja mama uczyła się na tokarza, ja się uczyłam na informatyka... Także jeśli nawet nie odnajdujesz się w roli kobiety w domu, spróbuj nauczyć się jakiegoś fachu, który uchodzi za męski. Może to zmieni Twoje podejście do tego tematu. :)