Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny wiecie dlaczego was nie chcemy? BO NIE JESTEŚCIE DZIEWICAMI!

Polecane posty

Gość gość

Tylko się gzicie to raz z jednym to z drugim i z żadnym nie tworzycie trwałych związków, dzięki ale nie chce mieć żony po kimś... albo po kilkunastu lub dziesięciu :/

>>>Dziewczyny wiecie dlaczego was nie chcemy? BO NIE JESTEŚCIE DZIEWICAMI!<<< x i dlatego jesteśmy trzydziestoletnimi CIULIKAMI - PRAWIKAMI :P :P :P.

Gość gość
Był jakiś topik wczoraj chyba o byciu dziewicą. 90% napisało, że woli doświadczone. Więc nic już nie rozumiem z tego.

Gość PIĘKNAAAA
mi się trafił prawiczek razem odkrywa zemdlałam prawie :d swój pierwszy raz razem mieliśmy oboje byliśmy pierwsi i jesteśmy aż do teraz i nie porównuje mnie do innych ani ja jego i mnie docenia :)

Gość PIĘNAAAAA
razem odkrywaliśmy seks miało być wybaczcie za błędy

Gość gość
dobra ale te 90% to chciało tylko poroochać i do następnej a tu chodzi i związek do grobowej dechy

Gość gość
mi to obojętne czy dziewica czy nie nie ma to znaczenia

Gość gość
12:26 a jak by miała 352472547 kootasów za sobą to też by ci to było obojętne?

Gość PIĘKNAAAAA
po prostu ruchać się chciało ja trzymałam dla tego jedynego ha ha a ten jedyny był już zajęty i na dodatek ruchany przez kilka panienek przed żoną po co mi taki kochałam go i kocham do teraz ale wolałam prawiczka !!! jak go spotkałam to sama już byłam związku z facetem i to prawiczkiem :d

Gość PIĘKNAAAA
JEST MU TO OBOJĘTNE BO SAM SIĘ PUSZCZA :D

Gość PIĘKNAAAA
dla mnie to ważne nie chciała bym spijać resztek po innych laskach a co ja jestem smietnik :d dziewictwo oddać jakie k****e ha ha żałosne odaje się tej jedynej i pózniej ci co biorą pierwsze lepsze i sie przebieraj mają najładniejsze a pozniej zazdrość

Gość PIĘKNAAAA
TRZEBA SZUKAĆ I CZEKAC

Gość PIĘKNAA
CI CO PRZEBIERAJ W PANIENKACH KOŃCZĄ Z BRZYDKĄ I PRZERUCHANĄ TAKA PRAWDA !!!

Gość gość
na mnie też zwracają uwagę na mieście i ściągają wzrokiem ale ja ich nie chce bo za pewne nie są dziewicami i chcą się tylko zabawić... to w pale się nie mieści co się stało z dzisiejszymi dziewczynami są grosze od chłopaków :/

Gość gość
puszczają się kłamią zdradzają piją palą ćpają a potem się dziwią, że my ich nie chcemy! :/

Gość PIĘKNAAAAAAAAA
faceci czytacie swoje wypowiedzi uważacie kobiety za puszczalskie po się do was uśmiechneła sorrry ale to chore dziwka to jest ta która daje w burdelu nagminnie !!! mylicie się ze swoimi opiniami

Gość gość
Ja wczoraj byłem w sklepie i tam jakieś młode dziewuchy, niektóre się na mnie patrzyły, ale wzrok nic nie oznacza, ale i tak nie byłem zainteresowany. Patrzyłem bez pożądania. Niby ładne, a nie czuję zainteresowania. Lepiej być samemu.

>>>12:26 a jak by miała 352472547 kootasów za sobą to też by ci to było obojętne?<<< x A Ty NAIWNY CIULIKU wierzysz, x że kobieta wyzna Ci swoją erotyczną przeszłość. x Posiadanie błonki o niczym nie świadczy. x Znam takie, których brzydziłbym się dotknąć (by czymś nie zarazić), x a błonkę nadal dla męża trzymają :P.

>>>mi się trafił prawiczek razem odkrywa zemdlałam prawie :d swój pierwszy raz razem mieliśmy oboje byliśmy pierwsi i jesteśmy aż do teraz i nie porównuje mnie do innych ani ja jego i mnie docenia<<< x Oj CIULICZKU - PRAWICZKU :D, x nawet udawać kobiety nie potrafisz :D :D :D. x Czyżby prawiczek był synonimem DEBILA ? ? ?

>>>dla mnie to ważne nie chciała bym spijać resztek po innych laskach a co ja jestem smietnik :d dziewictwo oddać jakie k****e ha ha żałosne odaje się tej jedynej i pózniej ci co biorą pierwsze lepsze i sie przebieraj mają najładniejsze a pozniej zazdrość<<< x Ale z Ciebie DEBIL - UDAWACZ :(. x Jednak co prawiczek, to IDIOTA :(.

Gość gość
Wiemy brunetos wy razem z misio1 wolicie chlopcow

jak chce seksu na wysokim poziomie a nie przedszkolnej zabawy z dziewczyną która nigdy fiuta nie widziała

Gość gość
Ty żałosny mały fiutku, a zajmij się swoją edukacją, nauką, czymkolwiek inteligentnym, zamiast roztrząsaniem kogo chcesz pukać bo żadna cię nie zechce, dziewica, czy niedziewica jeśli będziesz zainteresowany wyłącznie międleniem wałka :P

Autor tego topiku ma rację! Wiem to z autopsji! Spotkałem kobietę. Dziewicę. Była wspaniała. Seks był nieziemski. Do dziś wspominam. Przyszedł drugi z nią stosunek. Już nie była dziewicą. Wykorzystałem i rzuciłem. BĄDŹCIE DZIEWICAMI!

Gość gość
A przecież jak robiłam tylko loda i anal to jestem dalej dziewicą, nie?