Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wychowam corke na lesbijke

Polecane posty

Gość gość

Chcę żeby była szczęśliwa i rozumiana. Nie chcę żeby ja jakiś kretyn porzucił i zrobił z niej popychadlo. Będę jej obrzydzac facetów,czytać historię i przedstawiać fakty.

Gość gość
Michalczewski i tak jest pierwszy ! :D

Gość gość
Glupia jestes jak buciki:-D Co Ty p/i/e/r/d/o/l/i/sz? Ja jestem zonaty od 14 lat,kocham moja zone i wszystko bym dla niej zrobil. Nie porzucilem Jej ani nie traktuje jak popychadlo. Masz nierowno pod sufitem laska:-D A do homo nic nie mam jakby co. Jednak wiem w odroznieniu od Ciebie,ze nie da sie wychowac na geja czy lesbijke,zdobywaj wiedze to nie boli

Gość gość
No może nie będę jej nic mówić bezposrednio, ale bedzie miala dostep do książek feministycznych i pisanych przed kobiety. Niech wie jacy sa mężczyźni. Ja nie wiedzialam przzez to mam zniszczona psychike.

Gość gość
To Ci tlumacze glupolko,ze to,ze Ty takiego mialas nie znaczy,ze tacy są. Moze jestes z jakis dziwnych srodowisk albo naiwniara albo nie masz instynktu samozachowawczego. Te pary ktore znam sa mniej lub bardziej szczesliwe. I dlugo zyja razem.

Gość gość
Takie jak Ty zazwyczaj sa same sobie winne,pewnie zaciazylas za mlodu i bralas slub bo bylo trzeba:-D No coz niektorzy nie rozumieja,ze rodzice nie musza byc malzenstwem. Albo co gorsza sluchalas jakis starych dziadow i bab z rodziny zamiast samej myslec. Przepraszam za taki ton :-)

Gość gość
Mialam samych takich, a jestem naprawdę ładna, moje koleżanki też po rozwodach,dzieci mają i kochanków bo żadna już w to gowno dobrowolnie nie wejdzie

Gość gość7113
Jak dziecko dorośnie to powinno mu się dać możliwość wyboru i świadomego podejmowania decyzji. Przez to możesz uzyskać efekt odwrotny... Zranisz ją na maxa.

Gość gość
Jeden wyciął taki numer, kolezanka śliczna z dobrego domu, machnął jej dwójkę dzieci jak najmlodsze mialo dwa latka powiesil się