Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Czesc,z chłopakiem jestem już bardzo długo nasi rodzice się znają jest tylko problem ze moi rodzice i ja (w szczególności ja) nie przepadamy za jego rodzicami,nie mają oni za grosz godności ani wstydu,będąc u niego jego matka wyzywa wszystkich od najgorszych w tym swoje dzieci jest wredna jak nikt kogo znam..Najgorsze jest to że są ta najbardziej leniwe osoby oni nie pracują nie robią nic w domu mają burdel matka siedzi cały dzień nie zrobi obiadu ani nnic, ja w pokoju chłopaka sprzątam bo aż wstyd naprawdę jak ja mam tak jechać to jest to dla mnie coś najgorszego...Oczywiście codziennie kłótnie z chłopakiem bo chce żebym U niego zamieszkała ale ja nie będę kura domowa i nie będę wszystkiego robiła za tych niewychowanych leniow...

Gość gość
Znajdź innego.

Gość gość
po pierwsze to chlopak sam powinien sprzatac swoj pokoj a nie mamusia... po drugie nigdy w zyciu nie zgadzaj sie tam mieszkac, powiedz otwarcie chlopakowi co czujesz, że nie jest Ci najswobodniej w tym towarzystwie i chcesz abyscie mieszkali sami a nie z ktorymikolwiek rodzicami. jestes z nim a nie z jego rodzina wiec kontakty postaraj sie ograniczac i nie wdawaj sie w te rozne kiepskie zachowania czy przepychanki tesciowej jesli jest taka jak mowisz

Gość gość
Uuu, ciężka sprawa. A najgorzej, że Twój chłopak najpewniej będzie się tak samo zachowywał w waszym ewentualnym przyszłym domu... Ja bym chyba sobie podarowała taki związek, jeśli codziennie się kłócicie, a do gościa nie dociera, że nie chcesz mieszkać w takim bajzlu.

Gość rodzicemojegochlopaka
Jak jesteśmy u.mnie to.o..bardzo.chętnie pomaga mojemU tacie w ogrodzie albo pozbywa naczynia po obiedzie..

Gość gość
To tylko pozory, facet wychowany tak, a nie inaczej wcześniej czy później będzie jak mama i tato, więc zastanów się czy takie życie ci odpowiada. Poszukaj innego chłopaka, taka moja rada.