Gość gość Napisano Lipiec 10, 2015 Witajcie moje Drogie! Oczko Chciałam Was prosić o poradę. Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond, wpadający w miedziano- złoty refleks. Od wielu lat farbuję się Castingiem Loreal 613 Mroźne Mochaccino. Po tygodniu ten kolor bardzo się u mnie wypłukuje, włosy jaśnieją w kierunku brudnego złota. Ten kolor mi nie odpowiada. Marzy mi się powrót do jasnego, popielatego blondu. Dodam, że włosy moje są falowane, z tendencją do puszenia się. Pozwólcie, że przedstawię Wam mój plan: 1. kąpiel rozjaśniająca na 9% rozjaśniaczu (mam nadzieję, że jedna wystarczy); 2. po kąpieli zastosowanie mieszanki farb Alfaparf Platinum kolor 11.11 oraz 11.20 w proporcji pół na pół wraz z rozjaśniaczem z Joanny 12% w stosunku 2:1 do tych farb. Czy przy tym planie mam szansę na rozjaśnienie włosów i otrzymanie jaśniejszego koloru blond bez złoto- rudych refleksów? Serdecznie dziękuję Wam za odpowiedź i pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach