Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza_bella1234

Prezerwatywa w środku w dniu owulacji !

Polecane posty

Gość iza_bella1234

hejj mam mały problem :/ wczoraj kochalam sie z mym chlopakiem W DNIU OWULACJI ! on oczywiscie mial prezerwatywe i juz raz doszedl ale kontynuowalismy dalej , zmienialismy pozycje itd , w pewnej chwili zauwazylismy ze nie ma prezerwtywy na sobie , nie bylo jej nigdzie wiec mielismy pewnosc ze jest we mnie . poszłam do łazienki i probowalam wyciagnąc ale NIC . mialam przeczucie ze jest we mnie ale nie dotykalam jej , byla dosc głębko. po poł godziny moze dłuzej uparty chłopak probowal wyciagnac i okazalo sie ze prezerwatywa jest głeboko . po kilku podejsciach prezerwatywa zostala wyciagnieta . nasienie bylo w koncówce prezerwatywy ale bylo go bardzo malutko czyli nie wszystko bylo w prezerwatywie :/ Pytanie : czy jest mozliwośc ze sie jakims cudem wylało we mnie ? czy jesli to byl dzien/noc owulacyjna to jakie jest prawdopodobienstwo zajścia w ciąze ?? PROOOSZE O Jak najszybsza odpowiedz smutas.gif pomocy !

Gość gość
Prawdopodobieństwo takie jak przy pełnym stosunku czyli ok. 30%. Jeśli dochodzi do wytrysku to trzeba prezerwatywę zmienić, a nie kontynuować stosunek. Jeśli nie chcesz być w ciąży to zastosuj EllaOne.