Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza_bella1234

Ryzyko ciązy ? POMOCY !!

Polecane posty

Gość iza_bella1234

hejj mam mały problem :/ wczoraj kochalam sie z mym chlopakiem W DNIU OWULACJI ! on oczywiscie mial prezerwatywe i juz raz doszedl ale kontynuowalismy dalej , zmienialismy pozycje itd , w pewnej chwili zauwazylismy ze nie ma prezerwtywy na sobie , nie bylo jej nigdzie wiec mielismy pewnosc ze jest we mnie . poszłam do łazienki i probowalam wyciagnąc ale NIC . mialam przeczucie ze jest we mnie ale nie dotykalam jej , byla dosc głębko. po poł godziny moze dłuzej uparty chłopak probowal wyciagnac i okazalo sie ze prezerwatywa jest głeboko . po kilku podejsciach prezerwatywa zostala wyciagnieta . nasienie bylo w koncówce prezerwatywy ale bylo go bardzo malutko czyli nie wszystko bylo w prezerwatywie :/ Pytanie : czy jest mozliwośc ze sie jakims cudem wylało we mnie ? czy jesli to byl dzien/noc owulacyjna to jakie jest prawdopodobienstwo zajścia w ciąze ?? PROOOSZE O Jak najszybsza odpowiedz smutas.gif pomocy !

Gość gość
92, zamknij ryj, palancie zamiast myśleć nad ryzykiem, to poczekaj do okresu kto normalny, kto nie chce dzieci, bzyka się w dniu owulacji?

Gość gość
nie wiem do czego byla ta wyzej odpowiedz. jest dziewczyna wiec to normalne. ty nie uprawiasz ? wiec jakis dziwak z ciebie albo nie masz z kim.przykro mi. kurde pomóżcie dziewczynie a nie wpisujecie jakies teksty bez sensu. ja niestety nie pomoge bo nie wiem:/ ale z chęcią poczekam na sensowne odpowiedzi bo równiez jestem ciekaw

Gość gość
Skoro prezerwatywa się zsunęła, to część nasienie bez wątpienia się wylała, więc ryzyko ciąży jest. Chyba że twój partner nie miał wytrysku. P.S. W zapobieganiu ciąży najważniejsze jest zawsze niedopuszczanie do wytrysku w pochwie.

Gość gość
kurde ciezko powiedzieec ale mojej cioci kolezanka wlasnie tak zaszla w ciaze:/ z tego co tu piszesz to ja Ci daje 90% pewnosci ciązy . ale najlepiej jak poczekasz troche i zrobisz test

Gość gość
jest mozliwosc i to duza. Wez od chlopaka kase na tabletke po i kup. Jest bez recepty

Gość gość
kurde ciezko powiedziec ale moja ciocia tak zaszla w ciaze i urodzila dziewczynke. z tego co widze co piszesz to ja Ci daje 90 % szansy na dzisiusia

Gość gość
ryzyko jest DUŻE

Gość gość
ej ty 92 najlepiej bedzie jak opuscisz to forum bo tylko tu przeszakdzasz nara

Gość MALINAAAAAAA
dobry temat !! miał ktos tak jak iza_bella ? i był ktoś w ciązy po takiej sytuacji jak ta dziewczyna ??? ODPOWIADAJCIE ;)

Gość gość
Gratulacje...

Gość gość
ja myślę, że szanse są ogromne. Podczas dodatkowej zabawy wycisnął zawartość prezerwatywy do pochwy, a więc plemników było bardzo dużo. A wolałabyś chłopczyka, czy dziewczynkę?

Gość iza_bella123
czyli mam sie spodziewac 2 kreski na teście tak ??? -,-

Gość gość
nasienie mogło się wylać z gumki i dostać do środka nic nie poradzisz, leć po pigułkę po albo czekaj do okresu

Gość gość
a tabletki po kupic nie mozesz? zakładam,że jesteś bardzo młoda i uwierz mi,ciąża i dziecko to nie bajka

Gość iza_bella1234
nooo mam 20 lat

Gość blondiiiii5852
o jej dziewczyny ja mam ten sam problem ! tyle ze mi sie to przytafilo podczas dni plodnych . piszcie prosze czy któras z was miala takie przypadki jak ja i Bella ! kiedy sa najwczesniejsze obawy i po czym moge poznac ze doszlo do zaplodnienia? urodzila ktoras z was wlasnie dziecko ktore powstalo w ten oto sposob ? piszcie prosze jak najwiece info !!!

Gość gość
Ja tak miałam ale to było z 6 lat temu. Zaszłam w ciąze, tez rozpaczałam ale teraz nie wyobrażam sobie zycia bez mojej córki

Gość gość
ja mialam identyvznie jak izabella i mam cudownego chłopczyka

Gość gość
jak bylo glemboko w pochwie to moze jakos sie zawinelo i scislo wiec moze sie nie wylalo ;) wiec nie masz sie co bac ;)

Gość gość
"moze sie nic nie wylalo" matko ejj ty wyzej puknij sie w lep najlepiej

Gość gośćta od syna
odpisalam ci w tamtym temacie

Gość gość
gość dziś jest mozliwosc i to duza. Wez od chlopaka kase na tabletke po i kup. Jest bez recepty x mogę prosić o więcej info ? jakiś link? z góry dziękuje

Gość gość
jest tu ktos ????

Gość gość
idziesz do apteki i mówisz, prosze tabletkę "po". Tyle zachodu. Nie rozumiem paniki i problemu, który koniecznie musi być roztrząsany na fotum. Drazni mnie to, że ludzie którzy z oczywistych rzeczy robią wielką niewiadomą. Doszedł w gumkę, gumka została w Tobie, sperma wypłynęła na bank, do zapłodnenia nie trzeba wiele...