Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elfka98

laboteq tone opinia

Polecane posty

witam czy ktoś zażywa tabletki laboteq tone interesuje mni opinia na ich temat

Gość Antena 139
Dołanczam się do pytania. Mam straszny problem z dużymi piegami i zamierzam spróbować laboteq tone tylko zastanawiam się czy warto.

Gość gość
Chyba jeszcze za wczesnie na opinie bo są na rynku od niedawna. Tez jestem ciekawa czy faktycznie rozjasniaja przebarwienia. Tez chcialabym sie ich pozbyc raz na zawsze...

Gość gość
Czy ktoś stosował? Czy faktycznie rozjasniaja przebarwienia? Czy można je stosowac też w wakacje czy lepiej poczekać do września?

Gość gość
Ja stosuje ,ale nie wierze ze mi pomogą....Kupiłam aby nie załowac ze wszystkiego w tym kierunku nie sprobowałam.....:-(

Gość gość
Ciekawe jak długo trzeba go stosować, żeby był jakiś efekt...

Cześć dziewczyny! ;) Dziś kupiłam te tabletki i poinformuję Was o efektach (lub ich braku) :P

Cześć dziewczyny! ;) Dziś kupiłam te tabletki i poinformuję Was o efektach (lub ich braku) :P

Gość gość
Gdzie można kupic te tabletki ? Czy tylko przez internet ?

Gość gość
Kobitki popatrzcie na skład i opis produktu : "wyciąg z zielonej herbaty zapobiega powstawaniu nowych przebarwień" Piję tylko i wyłącznie zieloną herbatę,codziennie, litrami. Gdyby zaobiegała powstawaniu przebarwień nie miałabym tego problemu a niestety mam. Laboteq ton to najprawdopodobniej kolejne placebo, które pomaga ale wyszczupilć nasze portfele :(

Gość gość
Witam, tabletki laboteq tone stosuje juz drugi miesiac. U mnie juz po tygodniu widzialam efekty rozjasnienia. Dxiala mie tylko na piegi ale i na ogolny stan skory. Dla mnie rewelacja. Polecam sprobowac chociaz jedno opakowanie, nie jest to az taki spory koszt a warto. Napewno taniej niz u dermatologa czy kosmetyczki.

Gość gość
Laboteq Tone to jedna wielka ściema. Zwykłe tabletki z witaminami i minerałami plus dodatki ziół, a one lepiej smakują zaparzone niż w tabletce.

Gość gość
też chciałam kupić ten preparat i kilkakrotnie zastanawiałam się nad składem witaminy, minerały zażywam na co dzień, zieloną herbatę też pijam litrami od 15 lat jedyne co mnie zastanawia to ten wyciąg ze stokrotki czy jakoś tak, może to jest ten magiczny składnik ?

Gość gość
Nie polecam. Zjadlam 3 opakowania a efektu brak. Naciaganie biednych ludzi

Gość gość
Nie rozumie ?jak mozna pisac ze zjadlo sie 3 opakowania i nie ma efektu?ja po jednym opakowaniu bym zrezygnowala.Natomiast ja juz 3cie opakowanie kupilam dlatego bo sa super plamy przebarwienia bardzo sie rozjasnily juz po pierwszym opakowaniu zauwazylam zmiane.Kto ma problem z przebarwieniami mocno polecam tabletku rewelacja.W razie pytan jemk@vp.pl prosze pisac jak ktis mysli ze nie prawda

Gość gość
dzisiaj wzielam pierwsza tabletke zobacze jakie beda efekty . mysle ze warto sprobowac chociasz jedno opakowanie

Gość gość
Jasne ze tak.Zobaczysz efekt po pierwszym opakowaniu zobaczysz.

Gość gość
Pytanie do dziewczyny z postu z dnia 16.10 jaki ma rodzaj przebarwien?ja mam ostude po pigulkach nie wiem czy te tabletki zadziwiają.i na jakiej części twarzy masz przebarwienia.

Gość Edka0
U mnie 1 opakowanie tabletek...zadziałało!:)) Mam duże przebarwienia posłoneczne, nie tylko na twarzy ale też kilka plamek na rękach i łydkach, na dekolcie. Już w trakcie kuracji widziałam efekty, jeszcze zanim wzięłam 1 opakowanie plamki mocno zbladły, z ciemno brązowych zrobiły się jasno brązowe a nawet raczej beżowe a ich granice się zatarły :) Przypadek?? Ja właśnie kupiłam drugie opakowanie tabletek i polecam, na przebarwienia po słońcu na pewno!

Gość Gosc X
Witam. Tabletki kupiłam 2 tyg temu i juz widzę efekty. Skóra jest jasniejsza, gładsza i nabrała pięknego różowegi koloru. Przebarwienia słoneczne i plamy na twarzy stały się mniej widoczne. Dodam ze mam problem z przebarwieniami po oparzeniu twarzy i po licznych zabiegach dermatologiczno-kosmetycznych.

Gość gość
Polecam te tabletki wszystkim mającym plamy po słońcu. Kończę brać pierwsze opakowanie i efekty są widoczne. Plamy są nadal ale dużo jaśniejsze, już nie są tak widoczne jak kiedyś.

Gość gość
Ale marketing szeptany,ale wszystko się robi dla poprawy sprzedaży czegoś,co nie ma prawa działać :-D.

Gość gość
Akurat jestem osobą ktorej nie zależy na reklamie... Napisałam tylko swoją opinię. Mi tabletki pomogły i jestem zadowolona z rezultatu. Amen.

Gość gość
Hmm ciekawe, a dlaczego to nie ma prawa działać? Nie wiem może to zbieg okoliczności że mi plamy zaczęły się rozjaśniać w momencie kiedy zaczęłam brać tabletki. Ale skoro nie widzę innego powodu to twierdzę, że to dzięki nim.

Gość gość
Witam! A ja mam takie pytanie do osób które przetestowały produkt: Czy wasza skóra, poza przebarwieniami zrobiła się bledsza? Ja nie mam problemu z piegami, ani przebarwieniami za to jestem fanką porcelanowo-śnieżno białej skóry i zastanawiam się czy te tabletki w czymś by mi pomogły?

Gość gość
Witam,nie kupujcie tego suplementu!! Pochlonelam cale opakowanie,a przebarwienia caly czas są i nawet nie zrobily sie bledsze. Będę próbować innych sposobow.

Gość gość
Uważam , że laboteq tone działa. Już po 2 tygodniach zauważyłam poprawę. Plamy z którymi walczyłam od lat zaczęły blednąć i zmniejszać się . Jestem zadowolona z efektu , a koszt tabletek w porównaniu z innymi preparatami , które próbowałam jest nie wielki- wystarcza na m-c . polecam

Gość gość
Witam!! Stosowałam laboteq tone! przebarwienia znikaja!!! Ale zauważyłam że od kiedy zaczełam je brac mam uczulenie na słonce! Objawia sie to wysypką, bąmblami( pokrzywka). Czy ktokolwiek z was też zauważył takie objawy po stosowaniu Laboteq Tone????

Gość gość
Za żyłam juz jedno opakowanie i efektów rozjasnienia brak. Tak jak było tak jest