Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża ciąża poradzcie

Polecane posty

Gość gość

Takich tematów jest od groma ale liczę na pomoc. objawy- ból podbrzusza od momentu owulacji do teraz a jestem 2 dni przed okresem. sutki bolą jakby ktoś przyczepił do nich spinacze do bielizny. rozdrażnienie, lekkie mdłości, niewyobrażalna senność. ok 1,5 tyg temu miałam trochę jaskrawoczerwonej krwi. przed chwila wypłynął ze mnie śluz wodnisty, kremowy. dosłownie chlusnęło. nigdy nie widziałam takiego odcienia i konsystencji śluzu. ciagle tam troche mokro. byłam trochę na słońcu co zaowocowało okropnymi brązowymi plamami. jaki procent doświadczonych mam na ciąże? test zrobie w terminie spodziewanej miesiączki ale już mnie zżera niepewność. z góry bardzo dziękuje

Gość gość
70% ciąża

Gość gość
Konsylium ginekologiczne z kafe zaraz Ci powie hehe Kobieto mamy Cie zbadac czy co?

z doswiadczenia napisze, ze kazde tak wczesne objawy to tylko nasze widzi mi sie ;) Sutki bola? pewnie zawsze bolaly tylko nie zwracalas na to uwagi. ( mnie zaczely bolec w ciazy dopiero gdzies w 10 tygodniu - rownie szybko przestaly i teraz nic mnie nie boli a jestem w 29tc) Rozdraznienie? to objaw zblizajacej sie miesiaczki 1,5 tygodnia temu zauwazylas krew? to pewnie plamienie okoloowulacyjne - nie martw sie, nie ma to nic wspolnego z implantacja - a pewnie i to przeszlo Ci przez mysl. o o Na objawy ciazy jest zdecydowanie za wczesnie. Ja tu widze typowe objawy zblizajacej sie miesiaczki

Gość gość
Dzieki za odpowiedz. Wiem, ze kazda pytajaca szybko sprowadza sie na ziemie. Pisze poniewaz czuje sie inaczej, nietypowo. Byc moze sobie wkrecam, tez tak moze byc. Nie mniej jednak jest to dla mnie inny stan niz zazwyczaj przed okresem. Napisze tu niebawem jak zrobie test. Nigdy nie mialam do czynienia z plamieniem owulacyjnym. Tylko z obecnoscia sluzu jak kurze bialo i lekkim pobolewaniem podbrzusza. Do kolezanki wyzej oczywiscie, ze nikt mnie tu nie zbada. Ale chcialam sie dowiedziec o doswiadczonych mam co sadza o takich objawach. moze rzeczywiscie dostane zaraz okres. Mam wrazenie za kazdym razem w wc ze juz poleci

Gość gość
Z ciekawosci Only skad ta pewnosc, ze z krwawieniem implantacyjnym nie mialo to nic wspolnego?

Gość gość
Bardzo chcesz albo bardzo nie chcesz zajść w ciąże? Ja się tak nietypowo czułam swego czasu co miesiąc - bardzo nie chciałam wtedy wpaść i każda anomalia przed okresem od razu kojarzyła mi się jednoznacznie. Na szczęście tylko sobie wkręcałam ;)

Gość gość
powiem ci ze z doswiadczenia wiem ze raczej to u ciebie na@ 2 dni przed terminem juz bys miala jasna kreseczke, rozowy sluz i uczucie mokra jest przed okresem w ciazy jest bialy sluz i raczej sucho przed okresem konsystencja sluzu sie zmienia i dlatego odczuwamy takie mokro

Gość gość
Racja ;) czlowiek jest sobie w stanie wiele wkrecic. W moim przypadku ciaza bylaby pozytywna ale jakos specjalnie nie zabiegamy. Kochamy sie bez zabezpieczenia, fajnie by bylo ale mam pewne zobowiazania zawodowe i troche by nam skomplikowalo zycie ;)

Gość gość
Sluz mam bialy i wodnisty. Wkladki zmieniam co godzine a niedawno chlupnelo jak z kranu. Po raz pierwszy mialam takie cos. Jutro zrobie test

bo implantacja wystepuje mniej wiecej miedzy 7 a 12 dniem od owulacji, a Ty mialas plamienie w czasie kiedy powinna wystapic owulka ;) - z tego co zrozumialam ( 1,5tygodnia temu, do okresu jeszcze 2 dni - wszystko sie zgadza )

Gość gość
Krwawienie bylo na 100% po owulacji ale nie jestem w stanie stwierdzic ile dni. To bylo zaledwie pare kropelek. Co mnie zdziwilo jasnoczerwonej krwi jak z rany. Nie spitkalam sie z taka krwia w tamtych rejonach ;)Wiem kiedy mam owu, oprocz danych z elektronicznego kalendarzyka cialo wysyla mi sygnaly. Sama nie wiem, moze faktycznie wyszukuje. Zrobie test jutro, powinien juz pokazac prawdziwy wynik?

Gość gość
Omg znowu...

Gość gość
Zrobilam test i mam 2 kreski! Nie do wiary...druga jest troche jadniejsza ale widoczna :) czulam ze to ciaza

Gość gość
Gratulacje!