Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci co byscie wybrali

Polecane posty

Gość gość

Życie u boku przecietniary która jest w łóżku jak kłoda czy jeden numerek z super laska? Albo albo

Gość gość
No ale umierasz z poczuciem że nigdy nie pukales najlepszego mieska

Gość gość
To załóż że idzie..k***a super laska to super laska pod każdym wzgledem

skoro jest super po każdym względem to raczej nie pójdzie z kimś do łóżka tylko aby się pieprzyć jednorazowo

Gość gość
C

Gość gość
idiotyczne pytanie; życie nie sprowadza się tylko do seksu, poza tym zawsze bawią mnie pytania typu "albo albo"

Gość KUUUUUUUUUUU
ludzie ale wy jestescie debilami. Seks seks i pieniadze. Nie umie to go naucz. Ja tez nie umiem a chcialbym zeby mnie jakas kobieta doswiadczona wytrenowala.

Gość gość
super laska jest zawsze super? zacznijmy od tego ze w polsce super lasek jest kilkanascie max...inna sprawa ze wiekszosc kobiet sie za taka uwaza-ale to z rzeczywistoscia niewiele ma wspolnego. Po drugie wyglad nie rowna sie ogolnej jakosci-chyba ktos tu jest glupi.

Gość gość
Nie istnieje coś takiego jak kłoda w łóżku, każdą można rozbujać, tylko ze do tego potrzebny jest odpowiedni partner. Jak facet jest kiepski, to i kobieta nic nie zdziała, bo jej się po prostu nie będzie chciało. A z doświadczenia wiem, że łatwiej trafić na piękną laskę która niewiele potrafi, niż na przeciętniarę, bo osoby z mniejszym powodzeniem, często bardziej się starają, bo im zależy.

Gość gość
jeden numerek z superlaską to mogę mieć za 100zł zdecydowanie wybrałbym struganie kłody, o ile dałoby się ją obstrugać