Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada ? Co mam robić ? POMOCY !

Polecane posty

Gość gość

hej...mam 19 lat od 3 lat jestem w stałym związku... w marcu tego roku potrzebowałam wydrukować jakieś dokumenty juz nie pamietam co to dokładnie było... wcześniej wysyłałam je do mojego chłopaka wiec gdy okazało sie ze nie wygogował sie z emaila poszukałąm ich u niego... wtedy wszystko sie zaczęło znalazłąm zdjecie jakiejs dziewczyny wysłał je na swojego starego meila który już dawno nie był niby używany... było na niego założone gg a na nim jakieś sexrozmowy nagie zdjecia kobiet... powiedział ze nie jego ze ktoś sie mu włamał ze ma zaświadczenie które jak sie później okazało nie było prawdziwe... sprawa ucichła wyjechałam na praktyki do hiszpanii na miesiac czasu... czesto kłociliśmy sie...mimio tego wszystkiego moje uczcie do niego nie zmieniło sie...gdy wróciłam powiedział mi że jest ze mna chyba z przyzwyczajenia ze nie wie czy coś do mnie nadal czuje...ale to przez tą odległość chyba to po dłuzszym czasie spedzonym razem stwierdził że jednak mnie kocha... póżniej zaczeły sie szantaże ze strony jego kolegów przez co teraz siedzi w AŚ... szukałam czegoś w jego wiadomościach,pokoj czegokolwiek żeby go wyciągnąć... znalazłąm zdjecia z jego przyjaciółką która siedzi mu na kolanach...kilka dni po tym dostałąm od niego list ze mnie kocha, ze tęskni i że przeprasze ze go teraz przy mnie nie ma... parę dni temu znalazłąm jakiś list od innej dziewczyny co sie okazało że sie z nią całował...nie wiem co mam robić pogłubiłam sie w tym wszystkim... Kocham go strasznie, jest jedyna osoba na którą zawsze mogłam liczyć... nie wiem co mam robić...pomóżcie ;(

Gość gość
nie dość że dzi/wkarz to jeszcze wyrokowiec - ale kochaj go,kochaj i nie pisz, że zawsze mogłaś nie niego liczyć - jak dmuchał tamtą to o tobie na pewno nie myślał

Gość gość
W innym temacie o zdradach mężatek piszecie że to nic złego a osoby krytykujące was nazywacie obraźliwie. Oto sprawiedliwość :)