Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

mój brat jest mądry

Polecane posty

na pewno ma wysoki poziom inteligencji nie po matce! przyjechał i tłumaczy jej że tatuaż to indywidualna sprawa a ona w kółko powtarza nie przekonasz mnie nienawidzę tego...

stałam na klatce schodowej 1o minut i słuchałam. mówił jej że ma wypaczony tok myślenia na ten temat że jej chore radykalne poglądy są sprzeczne z wolnością osobistą (w tym wypadku moją) na prawdę mnie broni, tłumaczył jej że ludzie się tatułują bo dla nich jest to piękne że nie szpecą się aby zrobić na złość otoczeniu... pokazywał jej wytatuowanego księdza a ona na to że to wariat i dla niej jest skreślony... używał kilku argumentów a ona ciągle nienawidze tego nie ma nic gorszego, lepiej jakby sb kwasem gębę polała niż tatuaż zrobiła :( ona jest chora psychicznie!!

fajnie że tacy ludzie są w polsce, tutaj nie robią wieego wrażenia gdzie mieszkam ale można se jaja porobić na jakiejś wiosce jeszcze :D

pierwszy był na prawej ręce co do matki to trzeba robić to co sie lubi bezwzględu co rodzina i inny ludzie o tym myślą, oni za nas nie umrą ani życia nieprzyżyją.

byłam w odpowiedniej instytucji i mają ją wezwać w celu wyjaśnienia czym jest wolność osobista i wytłumaczą jej że nie ma tu nic do rzeczy fakt że mieszkam pod jej dachem!

haha chowałaś go ? nieeźle jak jesteś dorosła to postaraj się wyprowadzic od niej. Wtedy niech gardłuje do woli

Boże to się w głowie nie mieści jak ona mnie od 9 lat ogranicza... postawiłam się jej kilka razy i zawsze miałm afere pare dni potem jej mijało... teraz się zarzekła że mi nie daruje.

chciałam się wyprowadzić ale ona mnie zawsze hamowała, teraz nie mogę bo pracuję koło domu ale będę się starała wyprowadzić, jak poznam fajnego faceta to przenoszę się do niego bez wahania...

super że masz prace, ja narazie niemam a bardzo bym chciał mieć. Mam nadzieje że coś znajdę w tym roku

aa samotna młoda mama :) Jak widywałem do tej pory takiej kobiety to automatycznie brałem je za zajęte a w sumie niemusi tak być

:D ja tu nieszukam partnerki ale masz racje. A tak z ciekawości to czemu nie w twoim typie ? Chodzi o te durne tematy które zakładam ?