Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie zostawiadz niemowle samo gdy zasypia...

Polecane posty

Gość gość

Moje prawie 5miesieczne dziecko do tej pory wieczorem odkladalam do lozeczka w pokoiku i zasypialo same, dzis wchodze by sprawdzic czy juz zasnol, a on w lozeczku lezal na brzuszku smiejac sie....boje sie go juz samego do spania, czy slusznie?

Gość gość
tez sie boje, syn ma 4 miesiace, zasypia w salonie na dole, a jak juz z mezem idziemy spac zabieramy malego na gore , w ten sposob mam go caly czas na oku, lozeczko stoi tuz obok naszego lozka

Gość gość
zostawiadz..... Czas wrocic do szkoly!

Gość gość
glupia paranoja. Kazde z moich dzieci zasypialo samo od razu po przyjedzzie do domu ze szpitala, kazde !!! samo!!! były odkładane do lozeczka gaszona lapmka i wychodziliśmy z dziecka pokoju

Gość gość
dla ciebie glupio paranoja dla mnie obowiazek rodzicielski dbac o bezpieczenstwo dziecka

Gość gość
Ale co mu się w tym łóżeczku stanie? Jak położysz dziecko spać, to rozumiem, że nawet na siku nie wyjdziesz, bo nie zostawisz malucha samego?

Gość gość
gość dziś zostawiadz..... Czas wrocic do szkoly! XXX O jezu literowka , pisalam w emocjach :D A tu taki bol d**y z twojej strony, jak nie masz nic ciekawego do napisania to sie nie odzywaj .

Gość gość
Hm...same literowki...zasnol :-o

Gość gość
Ja uzywam monitora oddechu,wiec jestem spokojniejsza. Corka ma 4 miesiace i tez bardzo spodobalo jej sie przewracanie na brzuch. Jak nie spi od razu sie na niego przewraca albo jeczy,zeby ja "uratowac" z tej pozycji,bo nie potrafi jeszcze odwrocic sie na plecy sama.