Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa20

rada dotycząca włosków :)

Polecane posty

Gość jaaa20

Hej dziewczynki. Już od dawna staram się wrócić do swojego naturalnego koloru włosów jakim jest ciemny, zimny blond. Wcześniej malowałam włosy na różnego rodzaju brązy np. mroźny brąz. Długo nie malowałam włosów i moje jaśniejsze odrosty dały o sobie znać. Były miękkie i lśniące i postanowiłam, że nie maluję włosów i schodzę z koloru. Niestety z każdym miesiącem jaśniejszy odrost był większy, końcówki ciemne i nawet nie można było tego nazwać ombre, bo przy ombre to końcówki są jaśniejsze a tak zwany odrost czyli góra ciemniejsze. Więc postanowiłam rozjaśnić włosy i w tym momencie jestem jasnym rudzielcem :) Mijają już prawie 2 miesiące od rozjaśniania i odrosty już się pojawiły, czyli mój chłodny, ciemny blond. I tu moje pytanie. Czy farba w sklepie z jakimś ciemnym blondem weźmie te moje rude włosy ? po prostu chcę żeby ta farba była podobna do moich odrostów, żeby pomalować nią resztę włosów i nawet jak odrosty będą coraz większe to będą mało widoczne. Co o tym myślicie? :)

Gość gość
Loreal excellence blond nr 7 lub sredni blond londy. Na początku moze byc ciemno ale farba sie wyplucze do wlasciwego koloru

Gość jaaa20
dziękuję za radę :)

Gość gość
Mi te farby fajnie ujednolicily kkolor.jak się obawiasz zrob probe na pasmie