Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myslalam ze moj maz zaproponuje mi seks a on nic, co robic

Polecane posty

Gość gość

, caly dzien na niego czekalam , siedzialam w pracy i o nim myslalam , po obiedzie udalo mi sie do niego przytulic , calowalismy sie on mnie przytulal czulam jego nabrzmialego czlonka , odczekalam do wieczora , zrobilam sie - prysznic , depilacja , zapachy a moj stary juz wgapiony w tv i pyta sie mnie - co bedziesz robic bo ja zajmuje tv , wiec mu mowie - och i co ja teraz moge robic skoro tv zajety( chodzilo mi o to ze mozna sie bzykac, debil by sie zorientowal ) , co by tu mozna fajnego zrobic ?? a on nic gapi sie w tv i nie reaguje wiec w koncu krzyknelam - POJDE NA GORE DO POKOJU ! MAMY PRZECIEZ DWA TELEWIZORY!! no i mialo byc jak nigdy a wyszlo jak zawsze :O

Gość gość
a ty nie mozesz mu seksu zaproponować?

Gość gość
a mnie mój odstawił 12 lat temu i się dobrze z tym czuje........

Gość gość
no to przeciez mu proponowalam , poprzytulalam sie, wypachnilam , wygladzilam :O

Gość gość
no a teraz chodzi i ziewa i mi zakomunikowal ze idzie spac bo jest zmeczony NO TO SUPER! mu mowie

Gość gość
widzimy sie ( dzisiaj obliczylismy) 2 godz dziennie od poniedzialku do piatku , slownie DWIE j****e godziny dziennie i sie nawet czlowiek pobzykac nie moze

Gość gość
wolisz przez godziny robic podchody i aluzje zamiast w ciagu 2 max sekund powiedziec mu: idziemy sie bzykac???? wiesz, ze ty sama na tym tracisz??

Gość gość
Życie ;-( Też miała ochotę a Mój zmęczony, więc zrobiłam Mu chyba loda życia. Dawno Go tak szczęśliwego nie widziałam :-D Od razu Nabrał ochoty na więcej. Po 10 latach razem-dobra rada. Facet aluzji nie zrozumie.

Gość gość
ide do niego do gory i mam ochote zrobic mu awanture , powiem ze jest dupkiem !! ale jestem na niego zla yyyyyyyyy az mnie nosi wiem ze moze faceci nie lapia aluzji ale ja bym tez chciala byc troszke poadorowana pokokietowana wiesz tak ze niby to ja zaczynam ale on powinien po mistrzowsku skonczyc , D**EK

Gość gość
POZA TYM JA DO MEZA PODCHODZE Z SZACUNKIEM , KORONKI PACHNIDLA GLADKA NOZKA idziemy sie bzykac to ja moge powiedziec do przygodnego kolesia z pobliskiego baru ( teoretycznie jak bym miala ochote)

Gość tępe te baby
Baby są durne, podchodzą różnymi sposobami faceta zamiast prosto z mostu mu powiedzieć : Choć na góre bo chce mi się ruch/ać!!! Albo, choć na góre i zerżnij moją mokrą szparke jak jaskiniowieć!!! Facetowi trzeba prosto z mostu mówić a nie jakieś podteksty, bo tak to ch/uj wie o co babie chodzi. Kur/wa mać.

Gość gość
no i w sumie temat moge zakonczyc , mezus poszedl spac , powiedzial ze jest zmeczony , myslalam ze on na mnie czeka ze udaje a on autentycznie poszedl spac zakomunikowalam mu ze jutro i pojutrze to ja bede strasznie zmeczona a od poniedzialku bedzie jak zawsze - praca, praca, praca chyba czas na kogos na boku kto nie pogardzi moimi wdziekami

Gość gość
poczytaj 'dlaczego mezczyzni poslubiaaja zolzy'

Gość ja facet z fantazją
Weź go za ręke, wsadź ją w swoje majty, i szepnij mu do ucha że chcesz jego kuta/sa czuć głęboko w swojej mokrej szparce. . ....

Gość gość
Znajdz kochanka

Gość gość
chyba jak ci baba zalotnie mowi ze idzie pod prysznic zrobic sie na bostwo a pozniej chodzi ci przed nosem wypachniona i gladka to trzeba byc debilem opoznionym zeby sie nie podniecic i nie zalapac o co chodzi ja juz tlumaczylam, z takimi chamskimi tekstami to ja moge do bylejakiego dupka w barze powiedziec , niech mnie bzyknie i wypiepsza, do meza chce zalotnie i delikatnie

Gość gość
mąż pewnie ruch/ał już 3 w burdelu w tym tygodniu to i siły nie ma, co się chłopu dziwić jak w domu ropuche ma

Gość gość
Weź go za ręke, wsadź ją w swoje majty, i szepnij mu do ucha że chcesz jego kuta/sa czuć głęboko w swojej mokrej szparce. . .. x juz mi sie k****a odechcialo :O na kolejny miesiac:O

Gość gość
Rzeczywiście Ci seksu brakuje. Powiem Ci tak: u nas jak długo go nie ma to kłócimy się o każdą pierdołę. Mąż mnie drażni i irytuje wtedy strasznie. Aż mam myśli , że gdyby trafiła mi się okazja to doprawiłabym Mu rogi, bo im dłuższy post tym mniej mnie pociąga. Ale jak wpadniemy w rytm to świata poza Nim nie widzę. Ta sfera życia jest bardzo ważna dla związku.

Gość gość
zalotnie i delikatnie to trzeba ubrac w slowa. facet nie zrozumie kobiety jest nie powie sie mu porosto z mostu czego sie chce i juz..

Gość gość
w jakim sensie ropuche ??

Gość gość
teraz to czuje sie upokorzona a ze charakter mam jaki mam , nie moja wina po kims odziedziczylam to moj malzonek przez najblizszy miesiac mnie nie tknie

Gość mądry facet rżnie
gość dziś xxx ty kur/wa jesteś jednak tępa, wiem że ty myślisz że teksty takie to tylko do baru, ale facetów takie coś kręci, NAWET MĘŻÓW, więc idź do niego i masz jak ostatnia kur/wa się zachowywać i go ruch/ać aby mu się w głowie z tydzień kołowało od tego przeżycia!!! Myśl troche babo tępa. Na chu/j mu ciągle paniusia i zaloty???

Gość gość
Ta od loda- i tak powinno być :-D

Gość gość
To jak już widziałaś że mu stanął to czemu się nie bzykuku? Tylko jakieś podchody? Ja mojemu piszę smsa z drugiego pokoju jak ogląda tv ze jak nudny film to cZekam ba niego z erotyczna fabuła itp i biegnie jak piesek:-) ty poszłas pod prysznic a on sobie pewnie dobrze zrobił w tym czasie. Przestań strzelić fochy zrzeda jesteś i tyle

Gość 23:15 polać ci . Sto procent racji. Do chłopa jak krowie na rowie trzeba a nie umizgi a potem jojczenie

Gość gość
To jak już widziałaś że mu stanął to czemu się nie bzykuku? Tylko jakieś podchody ja bym chetnie bzyku bzyku ale dzieciaki jeszcze nie spaly , odczekalismy , ja poszlam pod prysznic on zajmowal sie dziecmi , polozyl je spac a jak wyszlam z lazienki to juz wiecie jak bylo

Gość gość
Ja swojego pytam w dzień smsem BZYKNIESZ MNIE WIECZORKIEM ? Ich to kręci i już cały dzień myśli o wieczorze a nie o tv Rusz trochę głową i bądź mała suuuucz a nie jakieś aluzje zamiast wprost

Gość gość
Idź tam, wsadź łapkę w jaaaaderka, zacznij od lodzika z uśmiechem i zapytaj czy cię bzyknie...,spróbuj i olej konwenanse

Gość gość
dobra juz mnie nie zalamujcie , na najblizszy miesiac wino i palcowka mi zostala