Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolka322

jak to leczyc?

Polecane posty

Mam 17 lat,2 lata temu zaczął boleć mnie bark nie spałam w nocy a dni to była męka zeby jak najmneij sie ruszac bo nawet poruszenie nogą sprawiało ból barku, wreszcie pojecalam na pogotowie lekarz powiedzial ze nic nie widzi i odsyłał mnie do innych lekarzy, chrurg dal mi rehabilitacje po ktorej przeszlo na okolo pol roku nastepnie ten bol wrocil i znow dostałam rehabilitacje gdy wrocil po raz kolejny poszlam do innego lekarza powiedział ze to nie ma nic wspolego z barkiem tylko z lopatka i zlecil mi zabiegi pnf po tych zabiegach wrocilo wszystko z jeszcze wieksza sila, mialam juz podejrzenia ze to zamrozony bark, niestabilny, zapalenie stożków, zespol ciesni ale ostatecznie zerwanie bicepsa zogdzilam sie na blokady po ktorych bylo pol roku przerwy ale znow zaczelam odczuwac ból, co teraz?bylo tyle diagnoz ze polowe nie pamietam i kazda byla błedna, czy zmienic lekarza?moze ktos wie co to jest?

Gość gość
zmień lekarza, powiedz jeszcze jakie miałaś badania, czy to lekarz typu jasnowidz (wchodzisz coś tam mówisz i on wie)

Gość gość
a i skoro jesteś kobietą, czy przypadkiem nie nosisz ciężkiej torebki po tej stronie

nie nie torebke zawsze na lewej stronie mam, miałam zdjecie rtg na którym było widac ze mam za duża przestrzeń koło obojczyka ale to podobno nie ma zwiazku z tym, miałam tez usg dynamiczne które nic nie pokazało, nic kompletnie nic tylko ze to usg było robione wtedy co juz ból byl prawie nieodczuwalny

lekarz powiedział ze te 2 lata bólu mogly byc zwaistunem ze ten biceps bedzie mi sie odklejal ale zdjecia nic nie pokazaly, wiec nie mam pojecia co robic