Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna różnica wieku między partnerami?

Polecane posty

Gość gość
@14:54: Nie zdziadziały, tylko po prostu nie darzę sympatią pokolenia urodzonego w latach 90-tych.;)

Gość gość
U nas jest 4 lata i mysle ze to perfekcyjna roznica. Facet musi zawze byc te kilka lat do gory a wtedy umyslowo wszystko sie wyrownuje

Gość gość
A ja jestem12 lat mlodsza od meza i15lat po slubie mam34 lata i mam udane zycie

Gość gość
16 lat

Gość gość
"Facet musi zawze byc te kilka lat do gory a wtedy umyslowo wszystko sie wyrownuje" Ja się na te dwadzieścia parę lat, to tak, ale po trzydziestce to już nie ma takiego znaczenia, czy facet jest starszy, młodszy, czy w tym samym wieku.

Gość gość
Mam takie pytanie. Czemu uważacie, że mężczyzna powinien być dużo starszy od kobiety?

Gość gość
zalezy co sie komu podoba.

Gość gość
niektorzy lubia starszych.

Gość gość
Ja jestem z rocznika 1983 i nie wyobrażam sobie siebie w związku z laską urodzoną w latach 90-tych i co więcej, nigdy nie wiązałem się z kobietami urodzonymi po 1985 roku, ale niestety podobam się dwudziestkom, w dodatku tutaj widzę, że idealna różnica, to 10 i więcej lat, dlatego pytam. Nasze pokolenia zbyt się różnią od siebie i to nie tylko tym, że ja chodziłem ośmioklasowym systemem, a one sześcioklasowym + 3 lata gimnazjum, ale także pod względem mentalności, dlatego uważam, że ludzie powinni się wiązać z kimś ze swojego pokolenia.

Gość gość
9 lat według amerykańskich naukowców.

Gość palineczka
mężczyzna młodszy jakieś 5 - 8 lat. najlepszy partner na życie.

Gość gość
"9 lat według amerykańskich naukowców. " ale ;) w jakiej opcji On od Niej czy Ona od Niego ( i tak i tak 9;)) No... Amerykanie wiedzą najlepiej ;)

Gość gość
W końcu to amerykańscy naukowcy udowodnili, że czas gotowania szparagów ma wpływ na długość palców u nóg.;)

Gość gość
dzieki za kolejny durny temat dla ludzi bez wyobrazni 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
E tam. Nie byłoby nic złego w tym temacie, gdyby nie fakt, że co poniektórzy tutaj próbują innym narzucić to, że ich zdaniem partnerka powinna być co najmniej 10 lat młodsza, a nie każdy lubi tak dużą różnicę wieku.

Gość Anty Haze
Ja uważam, że w przypadku 20stek, facet powinien być z 2-3 lata starszy, a 30stek, trochę starszy, trochę młodszy lub w jej wieku.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego, jak idealna różnica wieku między partnerami, jest tylko kwestia dopasowania się i tyle w temacie.

Gość gość
Wiek nie ma nic do rzeczy :O kwestia tego, czy dwoje ludzi się dogaduje ze sobą. Jeśli 40 latek ma wiele wspólnego z 20 latką, takie same poglądy na życie, zainteresowania itd. to czemu mają nie być razem? :O bo ona jest z pokolenia pokemonów a on z pokolenia 8letniej podstawówki? :O co za bezsens. O tym czy dwoje ludzi do siebie pasuje nie stanowi metryczka, ale osobowość tejże dwójki. I nie gadajcie głupot o różnicy w mentalności, bo znam zarówno bardzo dziecinne i durne 30-latki, jak i dojrzałe 20-latki, także wasza teoria upadła w moich oczach

Gość gość
żadna! bo nie bedzie prawiczkiem!

Gość gość
Do osoby z wczoraj z 22:28: Zgadzam się z tym co piszesz, bo to kwestia dopasowania, a nie wieku, aczkolwiek między pokoleniem urodzonym w latach 80-tych a tym z 90-tych, jest różnica jeśli chodzi o mentalność i ja ją widzę gołym okiem, a że np. laska z rocznika dajmy na to 1991, może mieć męża/narzeczonego/chłopaka (niepotrzebne skreślić) urodzonego w 1982 roku, to już inna sprawa. Sam osobiście nie związałbym się z dwudziestką, bo to pokolenie mnie odpycha, chociaż nigdy nie wiadomo w kim się człowiek zakocha. Mam nadzieję, że to czytasz, bo z chęcią podyskutuję z kimś na poziomie.

Gość gość
up

Najlepsza różnica wieku w kontekście pożądania i większego współczynnika orgazmów tudzież samej przyjemności seksualnej to różnica między 5 a 9 lat.

Gość gość
?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak idealna różnica wieku. Znam zarówno ludzi starszych ode mnie, jak i moich rówieśników, z którymi nie chcę mieć nic wspólnego, najlepiej jakby zniknęli jak kamfora. Wiek nie jest ważny, ważne żeby ludzie do siebie pasowali.

Gość gość
Dokładnie!

Gość gość
Szczerze? Każda jest idealna, o ile ludziom to pasuje. Mój mąż jest młodszy ode mnie o tydzień i nie wyobrażam sobie być z kimś innym, mój brat ma narzeczoną młodszą o 5 lat, a moja najlepsza przyjaciółka jest dwa lata starsza od swojego męża, za to jej siostra jest młodsza o 10 lat od swojego. Taki misz masz.

Gość gość
Trudno powiedzieć, bo to zależy od samych zainteresowanych.

Gość gość
30 lat!!

Gość gość
Partnerzy muszą być rówieśnikami, bo inaczej jest bardzo prawdopodobny konflikt pokoleń.

Gość gość
Podpisuję się pod powyższym postem