Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weisberger

Do cycatych Pań

Polecane posty

Kocham piersi, uwielbiam na nie patrzeć. Gdy przechodzisz obok i widzę jak hojnie jesteś obdarzona, muszę na nie spojrzeć. W myślach już ich dotykam, strasznie seksownie wyglądają w opiętej bluzce. Twoje piersi sprawiają że patrzę na Ciebie jak na obiekt pożądania, widzę jak ich dotykam, jak ssę Twoje sutki, jak Twardnieją w przypływie podniecenia, jak falują gdy Cię posuwam. Nic na to nie poradze, uwielbiam cycate i tęsknię za dużymi piersiami. Masz takie?

Gość gość
mam średnie z wielkimi sutami czyli przegrałam życie...

Gość gość
no nie, ale piszę ogólnie, że mam lipny biust. No nic pozostaje mi zostać starą panną...

No juz bez przesady, jestem pewien ze będziesz szczęsliwa, zresztą tutaj mowa tylko o seksie :D

Gość gość
Może jakiś mnie zechcę ale prędzej czy później znajdzie lepsze cycki. A co myślisz o powiększanym biuście? W moim przypadku to chyba tylko to zostaje :( ale nie wiem czy wtedy w ogóle nie zostanę sama bez przyjaciół nawet.

Gość gość
no wiem, dużo panów lubi duże cycorki ;)

Taak, jeszcze jak jest niewysoka....tak z 1,60 to jest ekstra, taką malutką z duymi cyckami cudownie się posuwa

Gość gość
to ja jestem taki kurd**el ale jak pisałam ze średnimi cyckami jakieś 102 w obwodzie. Standard :D

Cycate widać już śpią, odezwijcie się proszę, chętnie bym z jakąś pofantazjował :*

Gość gość
No ja mam duże i jedrne piersi, ale jestem wysoka. Jak nie urok, to sraczka :D

Gość gość
Taa, duże są fajne gdy po urodzeniu dziecka obwisną, a nawet bez rodzenia po latach obwisną do pasa, fuj jak ja sie cieszę, że mam małe, okrąglutkie i ślicznie sterczą pod koszulką:)

Gość gość
Ja mam duze. Przez polowe zycia sie ich wstydzilam i staralam ukrywac pod ubraniem jak najszczelniej. Ale z wiekiem mi przeszlo :) Chodze w opietych bluzkach, pokazuje w rozsadnych dekoltach i widze co sie dzieje z mezczyznami. I do tego niewysoka jestem autorze, 165 cm wzrostu

Gość gość
Fajny cycek tontakinktóry mogę wziąść w dłoń i trochę wystaje..cyce jaknu pameli wogóle nie są sexi bo po zdjęciu stanika w pozycji horyzontalnej uciekają pod pachy :p

Gość gość
tak sobie tlumaczcie :) cycki to cycki maja byc, a nie piegi ale skoro poprawia wam to samopoczucie to sie cieszcie, ze w ogole macie :),

Gość gość
Też lubię cycaste. Moja starsza jest taka właśnie. Mam dziewczynę z dużym biustem i dzięki temu zazdrosna mama robi mi często lodzika. I spuszczam jej się na cyce. Dziś rano waliła mi ponad godzinę. Przyznała mi się że od dawna o tym marzyła. Ja też. I jej wielkie piersi, piękne i nadal jędrne.

Gość gość
Lubię patrzeć na kobiecy biust i dekolt - czy Wam kobietom to przeszkadza, kiedy się dyskretnie zerknie aby nacieszyć oko ?

Gość Weisberger
"Ja mam duze. Przez polowe zycia sie ich wstydzilam i staralam ukrywac pod ubraniem jak najszczelniej. Ale z wiekiem mi przeszlo usmiech.gif Chodze w opietych bluzkach, pokazuje w rozsadnych dekoltach i widze co sie dzieje z mezczyznami. I do tego niewysoka jestem autorze, 165 cm wzrostu" Napisz weisbergergolf@gmail.com

Gość Weisberger
Problem jest taki że wg mnie kobiety z dużymi piersiami są dyskryminowane w pewien sposób przez zwłaszcza inne dziewczyny, a powiedzmy w okresie dorastania chłopcy je obrażają chociaż w rzeczywistości bardzo im się to podoba. A już najbardziej uwielbiam argument że będą wisieć kiedyś... Po pierwsze wcale nie muszą wisieć a po drugie to jeżeli już to kiedy, przyjmujesz się tym jak będziesz wyglądała koło 60? Przecież jeżeli.znajdziesz sobie męża który uwielbia tak jak ja cycate (to nie jest pejoratywny zwrot, uwielbiam Wasze duże cycki) to będziesz miała napalonego na siebie faceta dzięki czemu będziesz się czuła atrakcyjna wtedy kiedy jest to dla.Ciebie najbardziej ważne, za starymi babami i tak się nie oglądają faceci :-D

Kurczę, takie peany na temat biustu, czuję się doceniona haha :D Miło, jak podczas rozmowy dyskretnie zerkniecie na biust, tylko nie gapcie się na niego jak sroki w gnat, Panowie ;)

Gość gość
Nie przeszkadza mi, gdy mezczyzna zerka na dekolt dyskretnie. Sama spogladam na kobiece piersi, gdy ktores zwroca moja uwage. Pelne piersi, wciecie w talii, kragle biodra nie bez powodu podziwiane sa w roznych kulturach

Gość gość
Niestety: panowie, pomimo deklaracji, ze biusty uwielbiaja, w seksie czesto pomijaja piersi. Ja czuje niedosyt, gdy pieszczoty ograniczaja sie do chwilowego ugniatania. Chcialabym, zeby ktos zajal sie mna tak, jak autor byl mily opisac w pierwszym poscie :)

Wydaje mi się ze duży biust kusi najbardziej nie wtedy gdy jest duży dekolt, ale gdy jest na nim opięta jakaś bluzka czy golf. Ale to własnie przy tych duzych, tak że widać jak wczesnie kobieta się zaczyna :)

Gość gość
Zgadzam sie. Taki styl ubierania lubie. Nikt nie moze zarzucic, ze jest wulgarnie, a jednoczesnie jest seksownie. Podobnie jest ze spodnicami olowkowymi o dlugosci w kolano: wszystko grzecznie zakryte, ale ksztalty doskonale widoczne pod opietym materialem

Zauważ że mnie bys wtedy bardziej kusiła niż gdybyś się bardziej rozebrała :) Poza tym może chodzi o to że dojrzałe kobiety są rajcujące a cycki na wierzchu kojarzą się raczej z mało rozgarniętymi kobietami