Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weisberger

Do cycatych Pań

Polecane posty

Gość gość
Czasami mezczyzni sa zbyt delikatni przy pieszczotach piersi i wychodzi z tego tylko takie denerwujace cmokanie. Ja lubie, gdy pieszczoty sa zdecydowane, lubie, gdy mezczyzna patrzy na moje piersi rytmicznie sie poruszajace, gdy lekko je przygryza i sciska sutki. Czasami robie sie mokra od samego wzroku mezczyzny, takiego dominujacego, zachlannego

Też lubię namiętnie tzn ostro całować piersi i nie tylko, a najlepszą sprawą z tego jest słyszeć jak kobieta oddycha coraz głośniej i głośniej, aż w końcu zaczyna jęczeć :) Piękna sprawa :) i też lubię dominować, chyba lubimy podobne rzeczy :)

"zachlannego" - staram się nie używać zbyt ostrego języka w tym temacie ale prawdą jest że czasem chce się po prostu kobietę zerżnąć :)

No nie wiem:-O teoria nie zawsze idzie w parze z praktyką, zdarza się że ktoś nie potrafi pięknie o tym pisać a w łóżku jest doskonały:) i słusznie zauważyłeś że mężczyźnie trzeba pokazać a nie tylko powiedzieć, bo przecież dopóki nie poczuje - nie zrozumie:-P udanych poszukiwań:)

słodka słowianko, kobiety nie chcą się jakoś skusić ale dziękuję, mam nadzieję że któraś posiadaczka pięknego biustu przejdzie na bardziej bezpośredni grunt :)

Gość gość
a co takiego jest w dużym biuście tylko tuszcz i niepoczebny balast

Gość gość
Moim idealem jest dominujacy mezczyzna, ale nie przebrany w lateks, wymac***acy pejczem i rozdajacy klapsy na prawo i lewo. Taki prawdziwy mezczyzna nie pyta sie czy moze, tylko bierze co chce, bo wie czego kobieta pragnie. I dla takiego chcialabym byc posluszna suka proszaca o wiecej

hm.....lateks i triki a'la 50 twarzy greya to śmiech na sali, fajnie że jest tu kobieta która potrzebuje samca alfa, chodź do mnie :) weisbergergolf@gmail.com

Gość gość
Jestem bardzo konkretna kobieta :) Nawet nie wiesz, jakbym chciala miec Cie teraz blisko siebie.

"Jestem bardzo konkretna kobieta usmiech.gif Nawet nie wiesz, jakbym chciala miec Cie teraz blisko siebie." to napisz do mnie na maila, dlaczego musze Cie prosic? :) weisbergergolf@gmail.com

Gość gość
OO i want sie wlasnie wydala wylogowala sie i napisala jako gosc dzieki ci want sama wtopilas narazie już cie nie lubie

Gość gość
Nie podniecaj sie przecież want to projekt jakiegoś gośćia co ty myślałeś,że ona to kobieta durny ty

"projekt jakiegoś gośćia" - poważne słowo z tym "projekt", to jakieś badanie socjoligoczne? :D

Gość gośćPrzed30
Bezpruderyjnych jest Ci pod dostatkiem ale jakoś żadna nigdy nie chce przejść na osobności jakby to grzech jakiś był;) A co do kwesti pieszczot piersi pytanie do Pań; Lubię całować obojczyki na przemian z lizaniem skóry czubkiem języka, zataczać koła wokół piersi coraz mniejsze..mokrym językiem bardzo blisko brodawek aż suteczki stają się twarde wtedy dopiero biorę je do ust i całuję się z nimi, drażnie jezykiem w ustach ssam, lekko ciągnę ustami nawet kasąm. Oczywiście każdy cycuś dostaje tyle samo miłości a kiedy jeden jest w ustach drugi pieszczę reką, masuję ugniatam i szczypie delikatnie suteczek... Lubicie tak?

Gość gość
Moja nauczycielka matmy miała wielkie piersi, teraz po parunastu latach nadal zachwyca. Ogólnie uwielbiam tak jak ty biuściaste kobiety. Pełno od zawsze ich było wokół ale to przeważnie mężatki, wierne, nawet moja mama ma do dziś wielki biust.

Gość gość
Apel du biuściastych kobiet: jest lato - ubierajcie się tak, abyśmy mogli się nacieszyc na zapas, zima szybko nadejdzie i pięknych widoków nie będzie a nie każdy ma hojnie obdarzoną partnerkę.