Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwykły facet2

Podoba mi się męzatka co robić

Polecane posty

Witam, jestem Paweł i mam 27lat . Sytuacja w jakiej się znajduje wygląda tak, spodobała mi się pewna dziewczyna a i ja odniosłem wrażenie ze wpadłem jej w oko bo ilekroć przechodziła zawsze sie uśmiechała i spoglądała ale od pewnego czasu jak by to wszystko znikło i teraz jak idzie to ani nie spoglądnie w moja stronę a jeśli już to z bardzo daleka sądząc ze ja tego nie widzę ale jak spojrzę w jej stronę to odwraca wzrok ,gdy idę na przeciw jej (sam) wtedy spuszcza głowę w dół albo lekko w bok i nawet na ( CZESC) nie zareaguje ale gdy idę z kimś i ta osoba powie jej cześć to tylko na nią spoglądnie i odpowie , i pewnie nie przejął bym się tym wcale gdyby nie to ze mi się ona podoba i cała ta sytuacja mnie lekko dołuje . Do tego dochodzi jeszcze fakt iz sie dowiedziałem ze ma męża i dziecko ale w jej związku ponoć nie za dobrze się dzieje .Mam nieodpartą ochotę podejść i zagadać i zakręcić się koło niej ale nie wiem czy to dobry pomysł wiedząc ze jest mężatka i dodatkowo nie wiem jak odczytać jej zachowanie względem mojej osoby

Gość gość
znajdź sobie inny obiekt westchnień bez problemów i zobowiązań. Popatrzyłeś jakby to było w przyszłości? No chyba, że chcesz tylko zaliczyć to podbijaj ;)

Gość gość facet rozumny
Daj spokój mężatce, mało to wolnych lasek naokoło? Chciałbyś aby kiedyś ktoś tobie dziewczyne czy żone podrywał? Nie sraj komuś w jego gniazdo.

Gość gość
nie wp******laj się między wódkę a przekąskę

Gość gość
skoro się nie dobrze dzieje u niej to możliwe, że mogłaby wykorzystać Ciebie do ułatwienia życia. Bo zaakceptował byś jej męża i dziecko. A potem stanęłaby na nogi i zostawiła Cię. Nie mam zaufania do ludzi w związkach którzy kombinują. Jak chce to niech się rozwodzi a potem układa sobie życie!

Gość gość
a ile ona ma lat?

Gość gość
28

Gość gość
a jak u niej sytuacja w małzeństwie? żali Ci się?

Gość gość
Jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz działaj chłopie byle szybko,nie bądź c******-grochowa.

Gość gość
Historia iście Werterowska :D

nie nie i jeszcze raz nie ! powiem Ci szczerze od serca : daj sobie spokoj z mezatkami bo nie dosc ze zaierasz zone mężowi to jeszcze Matke dziecku .. pomysl o dziecku ... co bedzie jak Wam sie zacznie ukladac i ona sie rozstanei z męzem ? wiesz co takie dziecko przezywa wtedy ... radze Ci nie myslec tylko o sobie .. ale PRZEDE WSZYStkim o dziecku ... nie rozbijaj rodziny bo jestem pewna ze Ty bys nie chcial zeby ktoś rozbijał twoja . wstaw sie na miejscu dziecka albo jej męza i pomysl jak Ty byś sie czuł gdyby jakis gośc probowal Ci Twoja ukochana odebrac ... na swiecie jest tyle lasek . napewno znajdziesz sobie odpowiednia dla siebie a nawet i lepsza niz ta męzatka :) trzymam kciuki , powodzenia ;)

Gość gość
Podobasz jej się i Cie unika. Możesz spróbować, jak jest szczęśliwą mężatką to Cie spławi, jak jest nieszczęśliwa, to być może odmienisz jej życie na lepsze

Gość gość
Wczoraj był temat baby do której przystawiał się żonaty facet i inne baby jej doradzały żeby się za niego brała, to nic złego przecież.

Gość gość
Myśle, ze jej sie podobasz. Moja też wysyła mi takie sygnały, a jesteśmy sobie bliscy. Daj jej czas. Staraj się jej pomagać i przede wszystkim zagadaj, żeby ośmieliła się do dalszego kontaktu.