Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co najbardziej zaboli faceta?

Polecane posty

Gość gość
Bo na poczatku wydawal sie "normalny" i zakochany we mnie, potem zaczeło sie psuc, ale chcialam to jakos ratować, a teraz to już nie mam nadziei ,ze cos sie poprawi, on mnie zaczal tratowac jak zabawke, dzwoni jak ma ochote na seks, a ja tak nie chce poprostu, nie jestem taim typem dziewczyny zeby mnie takie cos zadowalalo

Gość gość
To "wykasuj" go całkowicie ze swojego życia i żyj normalnie. Najbardziej zaboli go, gdy zobaczy Cię szczęśliwą i nie zwracającą na niego uwagę u boku zakochanego w Tobie chłopaka

Gość gość
Ha, nie wiem czy będzie mnie miał okazje zobaczyc u boku zakochanego chłopaka skoro mieszka w innej miejscowości. Ale może jeszcze za mna zatęskni, najbardziej sie odecenia jak się cos straci. Ana ta chwile chyba ze bardzo zobaczyl ze mi zalezy i dlatego sie odsunal

Gość gość
Autorko, życzę Ci szczęścia w miłości, to będzie najlepsza "zemsta"

Gość gość
Tez tak mysle, ze o jeszcze zateskni za tym co stracil, ale powrotu nie bedzie, a ja dermowa prostytutka tez nie jestem, nie jestem takim typem dziewczyny poporstu

Gość gość
Olej po całości. Na początku bedzie sie dopytywał co sie stało, po kilku razach dobijania sie do ciebie, możesz od niechcenia napisać, ze masz kogos i dopiero teraz wiesz co to 100 % fecet. A potem zablokuj numer.

Gość gość
Up