Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzieja25

Jasnobłękitne białka oczu u niemowlaka. Pomocy!

Polecane posty

Gość nadzieja25

Witam. Mam nadzieję,że za dużo panikuję.Wczoraj wieczorem moja mama zwróciła uwagę na to,że moja 4miesięczna córeczka ma takie jasno błękitne białka oczu,w sumie ja już to dawno zauważyłam ale zbytnio tym się nie przejęłam aż właśnie do wczoraj. Proszę powiedzcie mi czy możliwe jest ,że małe dzieci tak mogą mieć czy mam się martwić i lecieć do lekarza? Bo z tego co w internecie przeczytałam..mam normalnie dość:( gdyby nie to,że dziś sobota to bym poszła do lekarza z nią a tak to bede wariować do poniedziałku a oczka ma takie jak ten maluszek..tzn niebieskie tęczówki i właśnie takie jasnoblękitne białka oczu. Czy to jest normalne??

Gość gość
tak, to jest normalne

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
Normalne i

Gość gość
Moja córka też takie miała. Poszliśmy do lekarza, bo zauważyliśmy ten niebieski odcień kilka dni po szczepieniu. Lekarka powiedziała, ze niepotrzebnie panikujemy bo białka oczu nigdy nie są całkowicie białe.

Gość gość
A mam jeszcze pytanie one się kiedyś tam zrobią białe? Jak to było u twojej córki? Dalej ma takie?

Gość gość
Córka ma już rok i cztery miesiące i nadal białka mają lekko niebieski odcień. Ps.A mała zdrowa jak rydz :-)

Gość gość
Jeju bardzo dziękuję za odpowiedź:)) bo moja mała wygląda też na okaz zdrowia ,wulkan energii jednak trochę mnie to zaniepokoiło bo w internecie o jakiś chorobach piszą. A pytałam tez o to teściowej a ona odchowala juz 11 dzieci ,sąsiadki a nawet zadzwoniłam do położnej z tym pytaniem i wszędzie tez mi powiedzieli ze to normalne. W takim razie może poczekam do sierpnia i jak pójdę z mala do szczepienia to przy okazji o to jeszcze zapytam. Jeszcze raz dziękuję:)

Gość gość
Mój syn też tak miał. Spokojnie

Gość gość
wszystkie z trojga moich dzieci miały takie bialka błękitne az do ukończenia roku z "groszami"