Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dom wysprzątany dziecko na wakacjach a ja

Polecane posty

Gość gość

mogę robić co chcę ehhh -przyjemnie mi!

Gość gość
Teraz przyjdź do mnie posprzątać:P

Gość gość
Heh...fajnie masz :-)

Gość gość
dom wysprzątany no najważniejsza rzecz w życiu o której musiałaś nas poinformować denne jest życie kafe idiotki

Gość gość
14:02 ryja ci wykrzywia z zazdrości :p

Gość gość
Zazdroszczę ;)

Gość gość
fascynujące szanowna sprzątaczko :o

Gość gość
no faktycznie tak ci przyjemnie autorko że jest ci czego pozazdrościć - sprzątania. Wyróżniasz sie spośród ogółu sposobem spędzania czasu. Nie każdy by się zdobył na przeżycie tak fascynującej przygody w czasie nieobecności dziecka

Gość gość
oj tam, za dwa dni wysyłam dzieciaki i ch ojca na wakacje i zostaję sama i tez wysprzatam dom porzadnie wreszcie i będę się napawac tym przez kilka tygodni, a oczywiście po sprzataniu będzie duzo czasu dla mnie - filmy, ksiązki, basen, sauna, kosmetyczka, wycieczki rowerem wyjścia do muzeum - to wszystko na co z dziećmi nie mam za bardzo czasu... o i kapelusz i okulary pojadę sobie wreszcie zamówic, nie mam na to czasu od roku:)

Gość gość
Dokładnie, moja teściowa jest taka gada tylko o sprzątaniu i gotowaniu chyba dlatego ze nic innego nie ma do powiedzenia

Gość gość
18:36 tak jednak wyczuwa się z twojego posta że te dalsze opcje spędzania czasu to jedynie dodatki do tego co najważniejsze w życiu - sprzątanie

Gość gość
Kurcze ja też sprzątam, robię to bo musze,w życiu się tak nad tym nie rozwodzie, posprzątać i tyle nie jest to jakaś ważna dziedzina życia aby o tym gadać mam ciekawsze tematy,ale na kafe jest jakiś kult sprzatania

Gość gość
Nie - napisałam to na poczatku, bo sie przyp*** do autorki o to sprzątanie, a to jest coś po prostu z czym nie ma sensu czekac, żeby sie nacieszyć porzadkiem - zrobisz to na poczatku i masz z głowy - tak cieszy mnie ład, bo przy dzieciach mam go może jakieś 5 minut dziennie. Nawet rano już nie można w spokoju kawy wypic, bo one tez wstaja ze słońcem, więc... Za duża uwage przywiązałyście do tego co autorka napisala w tytule, a za małą do tego, czego nie napisała:)

Gość gość
Korzystaj na max'a. ;)

Gość gość
to napisz kurde że córka wyjechała a ty zamierzasz nie wiem zakupy robić czy tam basen, kosmetyczka, a ta jedyne co napisały to sprzątanie. Faktycznie jakby to była jakaś sprawa pierwszorzędna w życiu. Słuchajcie ludzie jak ja dzisiaj byłam w kiblu to tyłek sobie podtarłam. Ulala.. Przyjemnie mi... Tak. Tak. Podcieranie to ważna sprawa w życiu

Gość gość
Super masz, OP:) Ja też tak uwielbiam, relaks jest przyjemniejszy w czystym mieszkaniu:)) Pozdrowionka, dziewczyno :-)

Gość gość
ale czemu ty jej mówisz co ma pisać: jej córka wyjechała, kobieta sprzątneła (i ma z głowy) i już teraz czas na przyjemności matko... durnescie jak nie wiem, jak już się ma do czego przyp*** no to faktycznie trzeba dziewczynie wmówić, ze to najwazniejsze, bo napisała to pierwsze, a najważniejsza informacja była, że już teraz może robić co chce, a nie co musi, baby są jednak gupie i wredne xxxx czekaj na mnie autorko, dołącze w środę:)

Gość gość
Macie nasrane w głowach z tym sprzątaniem proste babska z Was i tyle

Gość gość
Ja tez lubie miec wysprzatane ale jakbym miala wolna chate to bym w 1 kolejności zrobila cos innego :)

Gość gość
a autorka sobie wysprzątała - czyni to z ciebie lepsza osobę czy jak?

Gość gość
to zaproś sasiada

Gość fon
tez chetnei przyjade :D