Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu ktoś, kto pracuje jako seocopywriter?

Polecane posty

Gość gość

Ja tak pracuję i chciałam pogadać na temat zarobków, czasu poświęcanego na pisanie itp.

Gość gość
Czesc zarobki niskie. Post to jakies 0.50 gr. Pracuje dosyć dużo ale zarabiam grosze. Taka dodatkowa robota dla studenta ale na dluzej na pewno nie.

Gość gość
0,50 gr za jaką ilość tekstu?

Gość gość
Taki kilku zdaniowy post. Nie jest tak ze napiszesz od razu na jednym forum 10 postów. Musisz na kilku aby ci ktoś zapłacił. Pisze 5 do 10 postów na godzinę.

Gość gość
Ja (autorka) postów nigdy nie pisałam, tylko różnego rodzaju teksty na platformach i dla prywatnych zleceniodawców. Zarabiam różnie, od 300 zł na m/c, przez kilkaset, po powyżej 1000 zł. Ogólnie uważam, że dałabym radę zarabiać sporo, ludzie ponoć zarabiają nawet 2-3 tysiące, ale mój problem polega na tym, że nie mogę zmusić się do kilkugodzinnej pracy, piszę maks 2 godziny dziennie :O Może macie jakiś sposób by zmotywować się i zarabiać dzięki temu więcej?

Gość gośćMagdalena
Autorko, mnie interesuj***ardzo taka praca. Podpowiedziałabyś proszę gdzie można się starać o tego typu zatrudnienie, może firma/firmy dla których pracujesz rekrutują w tej chwili, albo będą rekrutowały niebawem? Jestem wdzięczna za każdą pomocną wskazówkę. Magdalena

Gość gość
Ja stałego zleceniodawcę znalazłam przez stronę zlecenia przez net, ale teraz ona już chyba nie działa albo jakoś inaczej. On potem polecił mnie innemu. Możesz zarejestrować się na stronie textmarket, tam jednak kokosów się nie zarobi. Zleceniodawców możesz szukać na forum Pozycjonowanie i Optymalizacja albo na wszelkich portalach ogłoszeniowych (czy sama się ogłaszać), jak oferia czy indeed, ale ja kilka razy próbowałam i nikogo nie znalazłam :O Właściwie trzeba mieć farta, bo jak ja piszę np. precle po 1,20 za 1000 znaków, to ludzie oferują i po 80 gr i 50, a dla większości zleceniodawców liczy się właśnie niska cena :O wtedy nie zarobi się chyba więcej niż 200 zł na m-c

Gość gośćMagdalena
Dziękuję autorko za wskazówki, na pewno skorzystam.... :) Magdalena

Gość gość
To teraz ja prosiłabym o jakieś wskazówki jeśli ktoś może mi pomóc :) Na forach czy blogach o seo czytam z zazdrością, jak ludzie chwalą się, że zarabiają na tym normalną pensję i rzucają pracę. Ja w najlepszych porywach zarabiałam 1500 na m-c, ale teraz ciężko mi dobrnąć do 1000, bo po prostu nie mogę się zmusić do pracy :O

Gość gość
podnoszę

Gość gośćMagdalena
Autorko, może sobie ustal plan dnia i włącz w niego jakąś konkretną ilość godzin przeznaczonych na pracę?

Gość gość
Ja pisze teksty, jeśli chodzi o zarobki to wszystko zależy od tego ile czasu poświęcasz na swoją działalność, ilu masz klientów, jakiej jakości dostarczasz treści. Jeśli ktoś jest zainteresowany wartościowymi, ciekawymi tekstami , zapraszam na https://studio62pl.wordpress.com/. Pozdrawiam