Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie być zmuszane do seksu przez swoich facetów?

Polecane posty

Gość gość tylko w pisdzie
To nie są Kobiety, te które "dają". Słyszycie ten ton: DAJĄ? My prosimy na kolanach, a one dają. UWENTUALNIE! Po spełnienieniu warunków Za coś Puste pudła A gdzie WASZE pożądanie? Dlaczego w waszych oczach nie ma WASZEGO pożądania? Dlaczego wy nam dajecie, a nie piszczycie z pożądania, aby wam dać? Bo pragniecie BARDZIEJ, niż pragną faceci, a faceci jakoś nie stawiają wam przedtem warunków. Wy puste, martwe pudła! Dlaczego ten ogień odnajdujemy w INNYCH oczach? Dlaczego musimy walczyć ze wznieconą w nas wtedy pożogą w imię abstrakcyjnej idei: wierność wam? Wielu z nas przegrywa ze sobą w tej walce, ale dlaczego nie dostrzegacie tego, wy puste, martwe pudła, że większość z nas wygrywa i zostaje z wami? Abyście mogły nam dalej gęgać: - może damy, a może nie damy, a same seksu już nie potrzebujemy, jako puste, martwe pudła.

Gość gość
nie musicie walczyc o nic- mozecie sie rozwiesc ja mojemu powiedzialam, ze droga wolna, moze isc do innej i nawet nie odbiore mu calego majatku wybral jak wybral, daje mu ze 2 razy w roku i nie ma prawa narzekac

Gość gość
oj ale okropne coś robicie ze słodkiej namiętności,co do gwałtu lubię nieoczekiwany atak mojego zwierza

Gość gość
kolejny bęcwał który nie potrafi czytać ze zrozumieniem i pojąć tego, że psychika kobiet działa inaczej skoro się zaniedbujecie, śmierdzicie, tyjecie, prymitywniejecie, to nie "dajemy" bo przestajemy pożądać żadna nie przestaje "dawać" bez powodu kobiety mają bardziej wykształcony zmysł estetyczny i przede wszystkim u kobiet seks jest związany z emocjami (o czym starożytni już pisali) - i nie wiem ile jeszcze zamierzacie palić głupa i udawać że tego nie zauważacie jak w związku jest napięta atmosfera, kłótnie, obrzucanie się żalami itd. to i nie mamy ochoty na seks, proste

Gość zbędna rada
Przecież się rozwodzimy na potęgę, a jeśli mamy odrobinę rozumu to przelatujemy was póki w was jeszcze odrobina życia, a potem bye, bye suchotnicze wieczne "panny"

Gość gość
Otóż to.

Gość gość
@gość dziś & gość dziś Nom...oboje jesteście skuteczną antyreklamą związku ...:o R

Gość gość
Komentarz "Otóż to" był oczywiście odnośnie postu z 14:33.

Gość gość
ja się zgadzam że gdzie jest kiepska atmosfera pada namiętnośc ale chcę zauważyć :-) że kobieta jako posiadaczka niezwykłej intuicji gdyby tylko chciała dobrze by wpłynęła na atmosferę i tak pokierowała samcem że byłoby dobrze ale baby popełniają błąd traktując facetów jak niegrzeczne dzieci wynieś podaj pozamiataj gdzies był itd. a oni tylko dostosowywują się do tej roli :-) to że facet jest zaniedbany to w połowie wina baby że nie umiała tak wpłynąć na niego by mu się chciało albo chociaż przestać żle wpływać na niego,a pokierować " znaczy pobudzić odpowiednie obszary w mózgownicy ale wy tylko piłujecie pyski :-)

Gość gość
przelatujecie jak wam pozwolimy :) jak nie- obchodzicie sie smakiem i zadowalacie wlasna reka w asyscie laptopa

Gość gość
jasne, jasne, "wszystko" to wina kobiet, a wy jesteście nieskazitelni akurat oboje partnerów w związku powinno dbać o dobrą atmosferę często to kobiety chcą rozmawiać, a faceci wolą uciekać od problemów

Gość gość
ale ja jestem babą i tylko mówię że można wszystko" faceci lubią rozmawiać tylko że rozmowa z kobietą przeciętną to zazwyczaj jej marudzenie

Gość gość
@gość dziś To sie zdecyduj albo dzieciaczek albo nie ...co to znaczy wpłynęła ..czy połowa winy ...a oczka to gdzie ten Bóg seksu ma...wole sie nie domyślać :P Nie umie sam na siebie wpływać to potem mu ciezko też z wypływaniem wychodzi :P " pilujecie pyski " mnie rozwala ...nie, zazwyczaj paznokcie stad trza byc ostrożnym w doborze słów :) R

Gość dlaczego stare pudło
"... Takiej dostał dziwnej manii, Że chciał tylko od Stefanii. Bo to zawsze jest najgłupsze, Kiedy się kto przy czym uprze. Mówili mu przyjaciele: "Czemu jesteś takie cielę? Z kobietami trzeba twardo, A nie cackać się z pulardą." Więc jej zaczął szarpać suknie: A ta jak na niego fuknie. Wtedy całkiem stracił humor I upijał się na umor. Potem do Stefanii lubej List napisał dosyć gruby. Że to będzie znakomicie, Jak sobie odbierze życie. A ona myślała chytrze: "To by było nie najbrzydsze." Lecz jak przyszło co do czego, Jakoś nic nie było z tego. Potem znowu za lat kilka Przyszła na nią taka chwilka. I myslała, czy to warto Było być taką upartą. Lecz tymczasem mu wychłódło, Bo już była stare pudło. ..." (Boy Żeleński)

Gość gość
Ktora z miasta by cie chciala czeski siurku, tobie to nawet prostytutka by odmowila :D

Gość gość
Oj Res ...relax co tak gniewnie i z epitetami ? :) znowu "moja racja jest mojsza niż twojsza, bo moja racja jest najmojsza" :) Do " parafazujacego" Boya ...ale widzisz tą subtelna :P różnice użytych środków i wyrazów ?? :) R

Gość Rescator555
@gość dziś Ktora z miasta by cie chciala czeski siurku, tobie to nawet prostytutka by odmowila<< Czeskiego siurka to masz w rozporku.

Gość gość
"Wypowiem sie w imieniu takich facetow: prawde mowiac gowno nas obchodzi jak dziala wasza psychika.My tez mamy psychike i swoje potrzeby," ojojoj prawda boli? :) czyżby kolejny brzuchaty, zaniedbany frustrat któremu żonka przestała dawać? :D to WY zaczynacie ten ciąg nasz niedawanie jest skutkiem tego, że to wy nie dajecie nam tego co byśmy chciały i skoro cię nie obchodzi psychika kobiet to zostań pedałem a kobietom daj spokój egoisto nie widzący nic poza czubkiem własnego (małego zapewne) chooya

Gość gość
"Jesli wam sie juz nie podobamy- prosze bardzo, zlozcie pozew w sadzie i sie rozwiedzcie" x Skoro to takie proste to jeśli żona ci nie daje - proszę bardzo, złóż pozew w sądzie i się rozwiedź.

Gość gość
@ Res Aaaaa nieee e e bo moja :) Niestety, ale jest trochę racji w tej wypowiedzi: "skoro się zaniedbujecie, śmierdzicie, tyjecie, prymitywniejecie, to nie "dajemy" bo przestajemy pożądać " - to tak działa i to w obie strony :) "żadna nie przestaje "dawać" bez powodu" - tego nie wiem, ale podobno są takie przypadki :) "jak w związku jest napięta atmosfera, kłótnie, obrzucanie się żalami itd. to i nie mamy ochoty na seks, proste"- nie, seks na zgodę bywa fantastyczny ...Wszystko zależy od poziomu kultury partnerów :) "Jesli wam sie juz nie podobamy- prosze bardzo, zlozcie pozew w sadzie i sie rozwiedzcie" - i odwracamy sytuacje, jeśli wam sie nie podoba... droga do sadu jest ta sama :) R

Gość gość
Mój mąż dzisiaj rano chwycił mnie za włosy i delikatnie aczkolwiek stanowczo pokierować głowę w odpowiednie miejsce. No a jak już byłam na miejscu to o******elam a niech mu tam ;)

A mi zonka sama sie pochylila tam gdzie trzeba i zrobila dobrze chociaz do ust nie bierze ale sam oddech robi tez swoje a pozniej ja jej palcoweczke, bylo wspaniale.

Gość gość
"bęcwał" było do gościa z orange, który faktycznie zachowuje się jak bęcwał skoro podajemy mu powody takiego stanu rzeczy a on nadal swoje... chyba że to byłeś ty pod orange i tak cię dotknęło? cóż, nie zdziwiłoby mnie to a podejście "moja racja jest najmojsza" to tylko ty tu agresywnie prezentujesz i każdy tu o tym wie co ciebie obchodzi podejście kobiet? a co nas ma obchodzić co ty o tym myślisz? albo inni faceci? dlaczego tylko twoje "powody" mają być usprawiedliwiane a innych już nie? i widzisz jaki jesteś ograniczony? g****o to nas obchodzą twoje nieobiektywne, ograniczone i spłycone farmazony uwzględniające tylko JEDYNY "SŁUSZNY" punkt widzenia kobiety odchodzą/zdradzają zapuszczonych, zdziadziałaych facetów czy ci się to podoba czy nie na głupiej kafe było chociażby już tysiące założonych tematów o tym

Gość gość
jeśli kobieta ma nadzianego męża, który już jej nie pociąga to też wygodniej jest dla niej nie "dawać" mu, a zdradzać go na boku i wieść sobie przy nim dostatni, spokojny żywot :)

Gość gość
@ Res Dla rozwikłana zagadki czasowej i co kto komu :) wklejam: Gość dziś "Tym samym babsztylom przed laty nie przeszkadzało, że gdy sobie podrinkowali, to zarostem drapał jej cycki, a śmieci oboje wyrzucali przez okno akademika na łby przechodniów" tekst obłędny przypomnę go sobie za kazdym razem gdyby, przypadkiem, kiedykolwiek dopadła mnie przypadłość "nie chce " albo " nie potrzebuje" Jak to sie ma do : "skoro się zaniedbujecie, śmierdzicie, tyjecie, prymitywniejecie, to nie "dajemy" bo przestajemy pożądać " ???????? Jak pięść do nosa niby pasuje i można tylko boli tak naciągane :) R

Gość gość
psychika KAŻDEJ kobiety tak "działa" tłuku jeśli facet nie zaspokaja kobiety emocjonalnie to ona nie zaspokoi go seksualnie - proste a jeśli facet zapewniający odpowiednią atmosferę w związku, czyli rzeczy takie jak zrozumienie, szacunek , okazywanie uczuć i nie uciekanie od problemów (a co lubią robić faceci) to dla ciebie "rycerz na białym koniu" to naprawdę współczuję twojej biednej żonie

Gość gość
"kobiety mają bardziej wykształcony zmysł estetyczny i przede wszystkim u kobiet seks jest związany z emocjami (o czym starożytni już pisali) - i nie wiem ile jeszcze zamierzacie palić głupa i udawać że tego nie zauważacie jak w związku jest napięta atmosfera, kłótnie, obrzucanie się żalami itd. to i nie mamy ochoty na seks, proste" xxx Dokładnie.

Gość gość
"Tak, wy byscie chcialy ksiecia na bialym koniu. Tylko, ze tacy raczej nie chca kocmoluchow " no więc właśnie, masz "kocmołucha" bo sam jesteś nieciekawym, prymitywnym piernikiem ktoś tu napisał, ze faceci nie dbają o siebie, bo nie mają motywacji ze strony kobiet - można to odwrócić przy takim księciu to i każdy "kocmołuch" zamieni się w księżniczkę :) cóż, nic nie jest czarno białe

Gość gość
nie, to ty nie potrafisz przyjąć argumentów powtarzam po raz kolejny - chęć na seks u kobiety zależy od jej stosunku emocjonalnego do danego partnera, to jest fakt jeśli facet jest oschły, chamski, nie okazuje swojej kobiecie szacunku, wyzywa ją itd. i myśli że ta nadal chętnie będzie mu się po tym "wystawiać" to jest po prostu idiotą a dlaczego "zdziadziali" faceci znajdują kochanki? haha! bo są nadziani? :) bo desperatek nigdy nie brak? bo brzydka i gruba nie ma dużych wymagań? ktoś niezbyt przystojny, przy kości i w średnim wieku kochanki tak prędko nie znajdzie, więc skończ takie bajeczki wypisywać a zresztą nie obchodzi mnie jakoś "powodzenie" zdziadziałych facetów, to nie istotne, jeśli facet znacznie zmienił się od ślubu i nie zamierza nic z tym robić to już jego wina jeśli kobieta jest zgrabna i zadbana ma prawo wymagać tego samego

Gość gość
nieistotne*