Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie być zmuszane do seksu przez swoich facetów?

Polecane posty

Gość gość
hah jeśli seks jest beznadziejny to i ona go zdradzi :) a dlaczego ona ma zaciskać zęby? jeśli ona mu mówi wprost a on nic z tym nie robi to już jego wina, sory gregory brak seksu nie jest gorszy niż zmuszanie się do niego no i właśnie to jest beznadziejne, nie żyją razem, a obok i zapewne oboje zaczną się zdradzać, taki układ szybko się rozwali nie wiem dlaczego tak się wzdrygasz przed rozwodem, dziś co druga para się rozwodzi, raczej mało kto w dzisiejszych czasach ma korzyści z takich "udawanych" małżeństw, może jedynie jakieś wysoko postawione elity jak już

Gość gość
ja to mam gorzej-bo moja zona nie chce sie bzykac ze mna tylko sprowadza sobie facetow a mnie zamyka w pokoju i kaze podgladac przez dziurke od klucza jak ja biora na trzy baty

Gość po obu stronach przepaści
Dla Kobiety odmowa seksu podobna jest do braku przytulenia i pogłaskania. Smutno jej wtedy. Dla Mężczyzny odmowa seksu podobna jest do braku chleba. Skręca go z głodu wtedy. Subtelne uduchowienie i fizjologiczny prymityw. NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI, abyśmy się nawzajem zrozumieli. Ten temat i setki podobnych na ero są tego DOWODEM.