Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bank mleka kobiecego warszawa

Polecane posty

Gość gość

czy w warszawie jest możliwość sprzedaży mleka kobiecego? proszę o poważne odpowiedzi i z góry dziękuję za odp.:)

Gość gość
Sa dwa banki mleka w warszawie.

Gość gość
buahahaha ja znam bank mleka w Grajewie jak kupuje mleko to jest na etykiecie napisane:P Tam na pewno Cię przyjmą.

Gość gość
Z tego co wiem, mleko oddaje się za darmo. Można założyć książeczkę honorowej dawczyni mleka. Zazwyczaj jest wykorzystywane u skrajnych wcześniaków i niemowląt m.in. z martwiczym zapaleniem jelit.

Gość gość
Ludzkie mleko ratuje życie ale dla was i tak będzie takie samo jak sztuczne albo nawet gorsze.

Gość gość
gość z dziś naprawdę INTELIGENTNY z ciebie człowiek skoro dla ciebie jest to poważna odpowiedź ;) mam ciężką sytuację finansową a mój synek jest wcześniaczkiem mam nawał pokarmu dlatego myślałam o sprzedaży ale pewnie nigdzie nie ma możliwości sprzedania mleka zamiast oddania go? ;/

Gość gość
Po pierwsze jak masz ciezka sytuacje finansowa to yrzeba bylo nog nie rozkadac przed byle kim bo mysle ze gduby ojciec dziecka nie byl byle kim zajal by sie wami i nie musiala bys szukasz kasy w ten sposob. Po drugie skoro jest wczesniakiem twoje dziecko (wspolczuje ) ale mam nadzieje ze wszystko dobrze z nim to wyobrax sobie ze wczesniaki nawet te ktore na ogol sa zdrowe potrEbuja rechabilitacji lekow a to sa koszty. Wiec na litosc ludzie po co robicie dzieci nie majac na podstawowe rzeczy?

Gość gość
możesz dać ogłoszenie prywatne. kiedyś mamki były popularne. Osobiście bym nie skorzystała - za duże ryzyko złapania syfa.

Gość gość
Ja bym za nic nie chciała, żeby moje dziecko jadło/piło mleko innej kobiety ...

Gość gość
Bank jest tylko honorowy.. Jeden jest na Madalińskiego w Warszawie.

Gość gość
Do banku mleka, najlepsze jest mleko matki karmiącej dłużej niż rok.

Gość gość
do;gość 2015.07.11 ale jesteś tępym człowieczkiem...:o g****o wiesz a się odzywasz. ale nie bd tłumaczyć swojej sytuacji takiemu petowi jak ty.