Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w ramach cwiczen postawie karty

Polecane posty

Gość gość

3 osobom :) liczy sie kolejnosc zgloszen, prosze o date urodzenia (lub znak zodiaku ) i podanie plci, to wazne dla mnie w odczycie:) kolejna sprawa info zwrotne i przemyslana odpowiedz, zalezy mi na jak najbardziej prawdziwej weryfikacji tego co mozna zweryfikowac zapraszam

Gość gość
Bliznieta 79.

Gość gość
i pytanie oczywiscie, chyba ze ktos chce ogolny rozklad

Gość gość
Kobieta

Gość gość
Kiedy go zobaczę..albo co czuje.On typ urody E.Iglesias.

Gość gość
ogolny dla Pani?:)

Gość gość
Sprawdz jak długo twoja matka będzie zajmowac się prostytucją?

Gość gość
Czy bede miala meza idzieci . Olga 31,01.86

Gość gość
Moze byc ogolny ale juz zadalam pytanie.

Gość gość
Ogolny, kobieta, Panna, 19*09*93

Gość gość
Myślę, ze moze wyjsc do Pani z jakas propozycja, zaproszeniem. Jest zauroczony. Jest lub bedzie korespondencja. Obecnie moze miec wahania nastrojów,jego uczucia moga byc niestabilne, nawet bym sie pokusila ze moze miec tzw focha. Chyba to taki trochę dominujący typ, który zawsze musi mieć wszystko po swojej mysli?Mimo,ze moze mu Pani brakowac nie odpusci. Czy on nie jest/nie byl w formalnym zwiazku i czy podrozuje? Moga to byc nawet delegacje z pracy;)

Gość gość
Olga, niestety nie będziesz miała dzieci. Wkrótce zresztą zostaniesz potrącona przez auto na przejściu dla pieszych i umrzesz. Przykro mi.

Gość gość
gość dziś Olga, niestety nie będziesz miała dzieci. Wkrótce zresztą zostaniesz potrącona przez auto na przejściu dla pieszych i umrzesz. Przykro mi. To nie jest moja odpowiedz!! Nie podszywajcie sie!

Gość gość
Agata. 03.09.1988r. Czy będziemy już zawsze razem.

Gość gość
Wszystko sie zgadza ale co do korespondencji to myslę że raczej się nie odważy.Zawsze to ja musiałam wykazywać się inicjatywą.Na temat jego zwiazku nie mam info.

Gość gość
inaccessible89 morda w kubeł i do garów ściero

Gość gość
Agata, będziecie razem do jego śmierci. Czyli przez miesiac.

Gość gość
Wszystko sie zgadza ale co do korespondencji to myslę że raczej się nie odważy.Zawsze to ja musiałam wykazywać się inicjatywą.Na temat jego zwiazku nie mam info.Nawet nie wiem czy cos czuje wiec nie mam prawa interesować sie jego życiem.

Gość gość
Olga- tak zajdziesz, to bedzie planowana ciaza,prawdopodobnie chłopczyk.Tak czy inaczej wyjatkowe dziecko. Poczytaj o karcie maga, najlepiej na tarot moja pasja(mozna znalezc przez google, tutaj nie mogę wkleic linku) Mezczyzna bedzie stabilny finansowo, zwiazek bedzie harmonijny. Bedzie dobrze. pozdrawiam i wszystkiego dobrego

Gość gość
Cd.do 16 .39.Nawet nie wiem czy coś czuje więc nie mam prawa interesować się jego życiem.

Gość gość
to ja Olga. Dziękuje za wspaniałą wróżbę. Czy może widzisz w kartach kiedy spotkam mojego przyszłego partnera? mniej więcej, jaki przedział czasowy?

Gość gość
Aktualne to jeszcze? :)

Gość gość
A co ze mna ?

Gość gość
16.33.tylko zauroczony?

Gość gość
Dziekuje za weryfikacje!:) Ciesze sie,ze dostalam zwrotne odpowiedzi od Was:)) Mi tutaj się pokazuje, że on moze tesknic(5 denarów),ale taki charakter, że pierwszy nie wyciągnie dłoni.Wypadła karta Cesarza i oprócz charakteru ta karta moze symbolizowac bycie w formalnym zwiazku.Moze zapytam. Co czuje do Pani.Król kielichów 7 kielichów Świat. Uczucia może mieć silne, nie będę ryzykować i mówic,ze kocha,ale cos moze byc na rzeczy. Mógł miec nawet takie mysli, ze jest Pani jego swiatem, jakies fantazje z Pania w glownej roli... Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Pani Olgo ciezko mi powiedziec czy to bedzie za rok , 5 czy 10... Nie jestem az tak wprawiona. Pokazały sie karty 2 buław Rycerz denarów. Sądze wiec, ze do roku czasu cos sie wyklaruje, wyklaruje bo myśle ze ten docelowy juz Pania obserwuje, "bada teren".

Gość gość
Bardzo dziękuję:) Cieszę się:) Pozdrawiam Olga

Gość gość
Dziękuję.Wiem ze pierwszy nie wyciągnie reki bo jest zbyt dumny.Zresztą rozumiem ze teraz bedac w zwiazku moze byc mu niezręcznie w rozmowie ze mna.Ja tez sie czuję niezręcznie.Pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś Ogolny, kobieta, Panna, 19*09*93 x W przeszłosci ktos mogl Pania zranic, zawiesc, osoba ktora nie zwazała na uczucia, jest egoista,moze isc "po trupach do celu". Pozostał jakis niesmak i moze brak zaufania. Obecnie pokazuje mi sie Pani jako kobieta wzbudzajaca pozadanie mezczyzn,mozliwe ze niezalezna finansowo, na pewno inwestujaca w siebie..Kreci sie przy Pani 2 mezczyzn, moga byc rowiesnikami,trzeci moze byc starszy pozostajacy w formalnym zwiazku... tak mi tu wychodzi jakby dostala Pani jakas propozycje niemoralna,a czy Pani ja przyjmie to juz od Pani zalezy,ale sadze ze raczej wrodzona moralnosc na to nie pozwoli.Pokazuje sie tez wyjazd. Ogolnie w rozkladzie dominuja uczucia, mysle wiec, ze jest Pani uczuciowa osoba i to wazna dziedzina zycia dla Pani. W przyszlosci moze byc jakas sprawa sadowa, walka,przebieglosc kogos, pokazuje mi sie kobieta zadowolona z wyniku sprawy(mysle ze o Pania chodzi) tylko rada, nie dac sie poniesc emocjom,rozladowac je i z "czystym umyslem" na chlodno rozwazac strategie itp.pozdrawiam cieplo

Gość gość
Jeszcze mam jedno pyt.O co miałby mieć focha?.