Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zadbany wychowany i ułożony pies

Polecane posty

Gość gość

nie załatwia się w pomieszczeniu na podłogę. Ale za to liże się po brudnej pupie, a za chwilę liże też właściciela po rękach a często także po twarzy.

Gość gość
I właśnie dlatego niczego nie jem i nie piję u znajomych, którzy mają psy, koty i inne tego typu zwierzęta

Gość gość
Jezu chryste, mój pies nie jest psem, nigdy w życiu mnie nie polizał! Kot mnie za to liże co chwila, może mój kot jest psem, a pies kotem?

Gość gość
xx wychowany i ułożony pies nikogo i niczego nie liże oprócz samego siebie xx jeszcze nie spotkałem takiego

no to widocznie masz do czynienia albo z chamskimi właścicielami psów, albo z psami z problemami behawioralnymi

Gość gość
Mój pies, a właściwie suczka mnie nie liże, bo jej na to nie pozwalam. Czasem zdarza jej się lizać po rękach, ale nigdy w życiu po twarzy, fuuu. Poza tym od razu idę umyć ręce. Jak ktoś jest brudasem to jego problem...

Gość gość
Zadbany i ułożony facet nigdy nie drapie się po jajach, nigdy żadnej nie poliże , językiem nie dotknie, duuupska nie wyciera bo "samo odpadnie". Zadbana i ułożona kobietka nigdy nie drapie się po c/i/p/ce, nigdy żadnemu nie poliże, językiem nie dotknie, duuupdka nie wyciera "bo samo odpadnie" Wolę mojego psa. Nieułożonego , zadbanego i liżącego.

Gość gość
xx no to widocznie masz do czynienia albo z chamskimi właścicielami psów, albo z psami z problemami behawioralnymi xx Myślę, że lizanie to prawidłowy i naturalny odruch psa i pozbawienie go podstawowej metody badania otoczenia mocno go krzywdzi

pies to nie wąż i nie bada otoczenia językiem :) ma od tego węch, wzrok i słuch poczytaj sobie trochę o behawiorze psów to będziesz wiedzieć po co i dlaczego pies liże cokolwiek innego niż własne ciało

Gość gość
Może nie bada, ale fakt faktem że często liże własną du//pę i wszystko co znajdzie się w jego zasięgu

Gość gość
Często jest to twarz właściciela

Gość gość
albo doopa właścicielki ! :)

Gość gośćula
lizanie dywanu,asfaltu ,fotela czy parkietu jest z pewnością oznaką problemów ,ale lizanie jajek ,tyłka to po prostu higiena osobista psów lizanie innych psów /ludzi -nie ,psy w ten sposób pokazują uległość wobec lizanej istoty. Co do lizania właścicieli to można psa bez problemu nauczyc by tego nie robił.

Gość gośćula
ale lizanie jajek ,tyłka to po prostu higiena osobista psów .lizanie innych psów /ludzi -nie jest czymś nienormalnym ,psy w ten sposób pokazują uległość wobec lizanej istoty *