Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto wpływ polowań na psychikę dziecka

Polecane posty

Gość gość
A tak poważnie:-) dobrze się czyta to co piszesz. Cieszę się że jesteś.

Gość gość
niestety ale musisz sie stac takim psychopata jak oni wzbogacona o doswiadczenie bycia zwierzyna łowna. to pomaga daje perspektywe.

Gość gość
dzieki ale wolałbym siedziec w lesie na drzewie udając liście w oczekiwaniu aż sie który oddali w celu poogladania swojego cudownego przyrodzenia podczas oddawania moczu. sam bym se popatrzył co jest warte takiego samouwielbienia:)

Gość gość
No tak tak dzieci już mam dlatego nie mogę wykonać zadania bo zostawię sieroty jak mnie zamkną kiedy pójdę na własne polowanie.jak dorosną to czemu nie.

Gość gość
dzieki gościu za wpis. totanie sie zgadzam i przepraszam, ze nie odpowiedziałem ale akurat proszono mnie o rękę:D

Gość gość
nie zamkną cie. najwyzej zastrzelą:)

Gość gość
To ja cię prosiłam o rękę a tu mi radza ze mam być takim samym psychopata czyli jak mi ni dasz ręki to sobie ja sama wezmę ok:-) cokolwiek to znaczy

Gość gość
aha. bo własnie sie zastanawiałem o co kaman:D no nie wiem. nie czuje sie specjalnie warty twoich zabiegów o moja rękę. co innego gdybym coś zrobił:) i tu sie kółko jakby zamyka;)

Gość gość
Ok widzę że przeszłam od jelonka do nosorożca w szarży. Wybacz. :-)

Gość gość
no chyba ze chcesz mieć męża wyładowującego frustracje i bezsilnośc w internecie:) to może jednak źle wpłynąć na nasz pożycie nie tylko seksualne. inna sprawa gdybym ustrzelił jakiegos mysliwego. wróciłbym do domu odwiesił czapke, głowe mysliwego chwilowo wrzucił do zamrażalnika no i wtedy wiesz;) 😘

Gość gość
zamieniłbym sie w zwierze:D i ciebie też zreszta:P

Gość gość
Tak....no to masz szczęście:-) Mamusia żartowała.

Gość gość
chociaz w sumie najpierw mogłabys zrobic jakis napar z jąder i penisów upolowanej zwierzyny jako afrodyzjak. usiedlibyśmy sobie włączyli romatyczna muzyczke napili sie a póxniej pieprzyli do rana:)

Gość gość
czekaj bo sie rozmażyłem wzielibyśmy głowe frajera i powiesiliybśmy nad łózkiem żeby patrzył czego juz nigdy wiecej nie będzie robił:D w sumie to szkoda, że go zabiłem. lepszym pomysłem byłoby zrobienie dziury w ścianie i wstawienie jego łba jako izolacji termicznej z goła doopą na mrozie:) to takie romantyczne i dzike...ehhhhh

Gość gość
przynajmniej faja by mu nie marzła bo pływa w gorącej herbacie. ciekawe czy by go to ucieszyło?

Gość gość
a w sumie to co mnie to koorfa interesuje co mysli jakis martwy jeleń:D

Gość gość
Właśnie właśnie nie tylko frustracje w sieci ale i głupoty że hej:-) to pewnie ta pora. Mnie się już neurony nie lepią. A może nigdy mi się nie lepiły. Dobrego poranka

Gość gość
w dodatku bez jaj i kotasa...jak zacznie wyc to wyjde na dwór i go w******* cwela w doope;)

Gość gość
no nara. dasz bór

Gość gość
tylko jak będę uszczelniał ściane to możesz wpaść z nim w sline niech se ma jelonek za to, ze ładnie wyglada;)🌼

Gość gość
Dasz bór zawsze cię będę kochała

Gość gość
to mi wróż y długie i pełne tęsknoty zycie:( no nic. hej

Gość gość
uważaj na trollice.

Gość gość
okej wylączam nasłuch;)

Gość gość
Ale ja kocham trollice:-) w rzeczywistości są to sieroty takie co w trakcie rozmowy na żywo oglądają czubki swoich butów i skubią rąbek koszuliny:-D te naprawdę groźne nie polują w sieci. Ty też przytul trolliczkę do serca. Miłych łowów

Gość gość
Aha i proszę uprzejmie się sklonować potrzeba nam więcej wkoorfionych:-) wtedy mamy przewagę ilością (narazie jakością). Co do motyli w brzuchu to z tego co wiem nie stanowią one naturalnego pokarmu człowieka :-\ nie wiem czemu oświadczyny bez zmuszania narzeczonych do wspólnego polykania tych pieknych owadów uznałeś za smutny pomysł :-D

Gość gość
Po trzecie primo dlaczego jesteś mądry??!!???

Gość gość
ten film z mordowanym jeleniem był straszny a ten ważniak sadysta kary nie poniósł bo nasze media sprawe wyciszyły zresztą on tam nie był sam tam byli tez jego kumple którzy sie temu z luboścą przyglądali nikt nie zaprotestował to srodowisko wypaczonych bogaczy

Gość gość
Myśliwi należą do elity a wy im zazdrościcie i dlatego tak ich szkalujecie

Gość gość
To musiał być potwornie drastyczny film:-( Ja go nie oglądałam celowo bo wiedziałam,że będę od tego chora wiele miesięcy,że będę budzić się z krzykiem,że będę wybuchać płaczem. Wiem że nie był sam i wiem,że gnoje to nakreciły i wrzuciły do sieci bo byli z siebie dumni. O jacy twardzi zawodnicy. Jak dzihadysci którzy kręcili odcinanie glow zakladnikom.Wiedzieli że zaimponują takim jak oni sami,zrytym deklom,tchórzliwym gogusiom,zasrańcom z koła łowieckiego,pieprzonym snobom,którzy zabijają nawet w okresie ochronnym.O tym się nie mówi,bo kto ma mówić.Sitwa ma sądy i prokuratora w kieszeni,reszta tych wynaturzeńcow cieszyła się jak głupi do mydła,że ich zaproszą na raut. A potem strzelą sobie fotkę z trupem. Herosi,kasta namaszczonych,nadludzie.Mam przed oczami te głupie czerwone gęby jak sobie winszują,to hehe i hahaha,do tego wódeczka i te żony,puste koczkodany w futrach zdartych z trupów. Puste i głupie rozmowy. Normalnie Goering i Hitler,ta sama liga. I Mengele we własnej osobie.Jak to się szybko zapomina proszę, że dziadunia przerobili na mydło. To było dawno i nieprawda. Tera k***a my!