Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tampon Czy podpaska co dla was lepsze?

Polecane posty

Gość gość

.

Gość gość
Zdecydowanie wolę podpaski ;) jak dla mnie to większy komfort ;)

Gość gość
Podpaski, bo tampony są strasznie niewygodne.

Gość gość
Wolę tampony, bo nie przeciekają podczas snu itd, a podpaski, ale teraz mam ''lzejszy'' okres, prędzej to sie ze mnie lało, że sama podpaska nie wystarczało więc miałam i to, i to :O Generalnie tampon jest wygodniejszy.

Gość gość
ale napisałam ten poprzedni post :O :D Za duzo wina :D mam nadzieje, ze da sie zrozumieć :D

ja tampony, podpaskę ostatnio miałam na sb 5 lat temu w połogu i to po dwóch tyg zaczęłam używać tampony ja podpasek nie trawie od początku...jak już musiałam to wolałam wkładkę...

Gość gość
Zaskoczył mnie wpis powyżej, co niby jest komfortowego w podpaskach , jak dla mnie nic. Odkąd pierwszy raz użyłam tamponów, podpasek nie kupuję wcale. Tampon się nie odznacza na ubraniu, nic nie wycieka na zewnątrz, żadnych nieprzyjemnych odczuć , że mokro, że nieswojo, że może jakiś zapach czy coś. Można z nim leżeć na plaży, wejść do wody itp. Ja nawet na noc stosuje tampony i mam pewność że nic się nie ubrudzi. Acha i stosuje je już z 10 lat i nigdy nic mi nie dolegało ani nic w tym stylu. Pozdrawiam

Gość gość
Wiesz, że niektóre zarażenia spowodowane przez tampony mogą ujawniać się nawet po 10 latach?!

Gość gość
A dla mnie podpaski są wygodne.

Gość gość
podpaska, tampony mi przeciekają nawet te duże więc i tak muszę podkładać wkładkę zeby nie mieć nagle plam na bieliźnie. Poza tym jeśli noszenie tamponów jest dla mnie bolesne

Gość gość
nie pitol bzdetow, ja uzywam od zawsze tamponow , to bedzie juz z 25 lat i jakos nic mi nie jest wiec co ty tam se ubzduralas to twoje :))))

Gość gość
Tu nie ma co polemizowac, kazdy woli co innego, ja jak juz pisałam byłam zmuszona uzywac jednego i drugiego bo swego czasu lecialo ze mnie litrami :O wszystko zalane.. Ale ustabilizowało sie i wole tampony znacznie bardziej, jak dla mnie wygodniej bo go ''nie czuc'' i nie czuje jak ze mnie ścieka to wszystko :O a nadal ''scieka'' duzo. :D Ale to indywidualna kwestia i nie ma sie co kłócic, dopoki nie uzywalam tamponow ( bo mama mnie nastraszyla, ze brzuch boli, ze to ze tamto) to nie wiedziałam jak to jest, ale jest ok ; )

Gość gość
Ja używam tylko podpasek. Mam niemiłe doświadczenia jeśli chodzi o tampony... :(

Gość gość
Tampon jak któraś ma okres a ma podpaske to się czuje

Gość gość
Podpaska

Gość gość
Uzywqm tamponow i wkladek. Okres mam bardzo skapy, tylko 2 dni troszke wiecej leci ale tez nie duzo. Uzywam tamponow w rozmiarze mini i nigdy mi nie przeciekly. Trzeciego i czwartego dnia juz tylko plamienie z wkladkami.

Gość gość
Podpaski zdecydowanie Podpaski zdecydowanie